پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

چند نکته در مورد غوره


چند نکته در مورد غوره

● فریز کردن غوره
غوره ها را خوب بشویید و دم آن ها را جدا کنید. آن ها را در آب جوش به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید و بعد بلافاصله در آب یخ بریزید تا به سرعت خنک شود سپس در آبکش بریزید پس از …

فریز کردن غوره

غوره ها را خوب بشویید و دم آن ها را جدا کنید. آن ها را در آب جوش به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید و بعد بلافاصله در آب یخ بریزید تا به سرعت خنک شود سپس در آبکش بریزید پس از ریختن در ظرف مخصوص فریزر یا کیسه، در آن ها را ببندید. تاریخ و نوع سبزی را روی ظرف یا کیسه یادداشت کنید و در فریزر بگذارید.

تهیه گرد غوره

غوره را حبه حبه روی پارچه پهن کنید تا چند روز بماند و خشک شود سپس آن را آسیاب کنید تا به صورت گرد در آید. این چاشنی، خورش را بسیار لذیذ و خوش طعم می کند.

تهیه آبغوره

آبغوره چاشنی آش ها و خورش های ایرانی است و طعم بسیار خوبی به غذا می دهد که برای تهیه آن باید به نکاتی توجه کرد: غوره مخصوص آبگیری را بشویید و به طور کامل خشک کنید. آن ها را حبه حبه کنید و با ماشین آبمیوه گیری آب آن ها را بگیرید. این کار را در مخلوط کن نیز می توان انجام داد ولی مخلوط کن تخم غوره را هم خرد می کند و آب غوره کمی تلخ می شود بنابراین بهتر است از ماشین آبمیوه گیری استفاده شود.

آبغوره را از تنظیف عبور دهید، سپس چند دقیقه بجوشانید کمی به آن نمک بزنید و صبر کنید تا خنک و ته نشین شود سپس درون شیشه بریزید. برای نگهداری بهتر، ابتدا شیشه را در مقداری آب بجوشانید و سپس کامل آن را خشک کنید.

برای نگهداری آبغوره به مدت طولانی بهتر است آن را در شیشه های کوچک نگه دارید تا پس از باز کردن هر شیشه بتوانید تمام آبغوره را بلافاصله مصرف کنید. توجه داشته باشید وجود آب در آبغوره یا شیشه سبب کپک زدن آن می شود.

روش دیگر برای نگهداری غوره

در فصل چیدن غوره می توان مقداری از آن ها را در آبغوره ریخت تا در فصل هایی که غوره وجود ندارد بتوان از آن استفاده کرد که به آن غوره غوره نیز می گویند.