چهارشنبه, ۳۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 19 June, 2024
کشک، منبع کلسیم و پروتئین
![کشک، منبع کلسیم و پروتئین](/web/imgs/16/22/c1gb11.jpeg)
کشک یکی از فرآورده های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می ماند یا از ماست بدون چربی تهیه می شود.ماده اولیه کشک عبارت است از شیرمیش، بز، گاو یا مخلوطی از آن ها.کشک با حجم کم خود، یک ماده غذایی معجزه آساست که دربردارنده تمام خواص شیر می باشد و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین می باشد.
میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰ کیلوکالری می باشد که می تواند به عنوان یکی از تامین کننده های انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.کشک یکی از فرآورده هایی است که از قدیم به طور سنتی و از روی تجربه جزو برنامه های غذایی مردم ما بوده است و به علت داشتن اسیدهای آلی، ضد عفونی کننده دستگاه هاضمه (معده، روده کوچک و روده بزرگ) می باشد.کشک به عنوان یک غذای نفاخ و سفت کننده روده محسوب می شود، به همین علت برای هضم راحت آن از نعناع خشک استفاده می شود.
مودی
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران قالیباف انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی سعید جلیلی مناظره انتخاباتی پزشکیان محمدباقر قالیباف مناظره
تهران هواشناسی زلزله آتش سوزی قتل بیمارستان کاشمر زمین لرزه قوه قضاییه سازمان هواشناسی پلیس شهرداری تهران
خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو تورم بورس
تلویزیون سینمای ایران دفاع مقدس رسانه ملی سینما صداوسیما عید غدیر بازیگر سریال فیلم موسیقی سید ابراهیم رئیسی
فناوری شبکه های اجتماعی دانش بنیان مریخ وزارت علوم باتری
رژیم صهیونیستی روسیه اسرائیل جنگ غزه آمریکا کره شمالی غزه فلسطین چین ترکیه اوکراین حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال علیرضا بیرانوند یورو 2024 استقلال باشگاه پرسپولیس سپاهان جام ملت های اروپا لیگ برتر کریستیانو رونالدو مس رفسنجان والیبال
هوش مصنوعی موبایل سامسونگ اپل وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ناسا خودروهای وارداتی تلگرام استارلینک
سازمان غذا و دارو میوه استرس ویتامین تب دانگ کاهش وزن مغز کلسترول آلزایمر