یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
بازگشت قهرمان در ۶۰ سالگی
قهرمانسازی هالیوود هیچوقت متوقف نشده است. از سالهای دور و بهخصوص پس از جنگهای بزرگ دنیا، هالیوود همیشه قهرمانانی را رو کرده تا مردم جهان را کمی امیدوارتر کند. رمبو و راکی از همین قهرمانها بودند که در دورهای ساخته شدهاند و البته کارشان هم گرفت.
همین الان هم بسیاری از مردم از این دو بهعنوان قهرمانان دوران کودکی و نوجوانیشان یاد میکنند. نوجوانان قدیم دیگر علاقهای به قهرمانبازیهای این دو و دیگر قهرمانان ساخته هالیوود ندارند، اما گویا قهرمان بودن به دهان بازیگران این نقشها مزه کرده و آنها با وجود سن و سالشان بدشان نمیآید دوباره به دنیای سینما بازگردند. سیلوستر استالونه که در نقش دو قهرمان بزرگ دهه ۸۰ بازی کرده، از همین بازیگرهاست که با وجود پا گذاشتن در ۶۰ سالگی، دست از بازی در این نقشها برنداشته است.
او سال قبل ششمین راکی را با نام راکی بالبوآ روانه اکران کرد و امسال هم دوباره در نقش رمبو روی پرده سینماهای جهان ظاهر میشود. فیلمی که از همین هفته میتوان آن را در سینماها دید. فیلمبرداری قسمت جدید ماجراهای رمبو اوایل سال ۲۰۰۷ در تایلند آغاز شد و هرچند برمه مکان اصلی داستان رمبو بود، اکثر صحنههای این فیلم در پارکهای علمی تایلند فیلمبرداری شد.
البته تایلندیها زیاد هم از این کار راضی نبودند و مسئولان سینمائی این کشور از ترس تخریب نسل جوان کشورشان و یا صدمه به محیط زیست این کشور آسیائی به سازندگان این فیلم گفتند که زیاد در فیلمشان از صحنههای خشن استفاده نکنند.
پس از آن هم مسئولان سینمائی این فیلم گفتند که زیاد در فیلمشان از صحنههای خشن استفاده نکنند. پس از آن هم مسئولان سینمائی این کشور اعلام کردند که به دقت کارهای سازندگان رمبو را زیرنظر دارند تا به جنگها و محیط زیست این کشور آسیبی وارد نشود. گروه تولید فیلم و بهخصوص استالونه درباره برمه و مشکلات آن تحقیقات زیادی کردند و در واقع داستان اصلی براساس همین تحقیقات شکل گرفت.
استالونه میگوید: من فیلمهای قبلی رمبو را بارها تماشا کردم و پس از تحقیقات زیاد به این موضوع پی بردم که جنگ موجود در برمه که دستاوردش، خشونت، قتل عام، افراد تبهکار و سربازان مزدوری است که نشانههای صلح را نابود میکنند، میتواند در یک فیلم به تصویر درآید. بدینترتیب با خبرنگاران جنگ ملاقات کرده و مطالعه بسیار انجام دادم.
با هر خبرنگار یا صاحبنظری که در این زمینه گفتوگو کردم، به من گفتند که جنگ وحشتناک سیاسی، اجتماعی و مذهبی در برمه وجود دارد. بسیاری از منتقدان سینمائی و البته منتقدان هالیوود معتقدند که مهمترین کاری که رمبو و فیلمهای مانند آن در دهه ۸۰ میلادی انجام میدادند، این بود که سعی میکردند خاطره تلخ ویتنام را در ذهن مردم کمرنگ کنند. جان رمبو بهعنوان سمبل اینگونه فیلمها، یک قهرمان عجیب و حتی غولپیکر و البته سربازی بیپناه و بازگشته از جنگ ویتنام ظاهر شد که مورد بیمهری مردم آمریکا قرار میگیرد.
رمبو جمله معروفی دارد که به همین مسئله برمیگردد و البته نام دو فیلم اول هم در نهایت از همین جمله برداشت شد. او میگوید: من جنگ را آغاز نکردم، آنها اولین خون را ریختند از این به بعد این جمله تبدیل به یک جمله کلیدی در آمریکا شد و این پیشزمینه در اذهان مردم آمریکا نقش بست که ویتنام، جنگ را شروع کرد.
البته استالونه معتقد است که رمبوی جدید تفاوتهائی دارد. او میگوید: رمبوی جدید یک رمبوی معمولی است. او به شدت بدوی و از نظر روحی درهم شکسته است. او به شکلی درویشی زندگی میکند و فکر میکنم کاراکتری جالب توجه خواهد بود که جای مطالعه هم دارد. تا قبل از این چنین کاراکتری را روی پرده سینما ندیدهام.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست