دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

پیراشکی مرغ و پنیر


پیراشکی مرغ و پنیر

● مواد لازم برای داخل پیراشکی:
▪ مرغ ریز شده: نیم کیلوگرم
▪ فلفل سبز ریز خرد شده: یک عدد
▪ نمک: یک قاشق مرباخوری
▪ فلفل سیاه: ۲ قاشق مرباخوری
▪ پیازچه:۲۰ عدد
▪ سیر: یک قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم برای داخل پیراشکی:

مرغ ریز شده:

نیم کیلوگرم

فلفل سبز ریز خرد شده:

یک عدد

نمک:

یک قاشق مرباخوری

فلفل سیاه:

۲ قاشق مرباخوری

پیازچه:

۲۰ عدد

سیر:

یک قاشق مرباخوری

پنیر پیتزا:

یک لیوان

کره:

یک قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده:

یک خوشه

پیاز خرد شده:

یک عدد

مواد لازم برای خمیر پیراشکی

آردکیک:

۳ لیوان

کره یا مارگارین:

۲۰۰ گرم

نمک:

یک قاشق مرباخوری

پودر زیره:

یک قاشق مرباخوری

شیر ولرم:

یک لیوان

بکینگ پودر:

یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

مرغ، پیاز، کره، نمک، فلفل و سیر را با هم بپزید . پس از کمی خنک شدن، پیازچه، جعفری، فلفل سبز و پنیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید. برای تهیه خمیر، تمامی مواد به جز شیر را با هم مخلوط کنید و سپس با افزودن تدریجی شیر مواد را به حالت خمیر در بیاورید و پس از پوشاندن روی آن اجازه دهید مواد به مدت ۱۰ دقیقه بماند. خمیر را روی سطحی پوشیده با آرد باز کنید و به شکل مستطیل های ۱۲*۸ برش بزنید. مقداری از مواد را در وسط قرار دهید و لوله کنید. لبه خمیر را با کمی آب خیس کنید تا خوب بچسبد. سپس با استفاده از چنگال کمی روی لبه ها فشار دهید تا محکم شود. پیراشکی ها را سرخ و داغ داغ سرو کنید.