شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
غذای چینی
مواد لازم برای ۴ نفر:
آب:
۲ قاشق غذاخوری
سرکه:
۳ قاشق غذاخوری
سس سویا:
۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده:
یک عدد
پیازچه خرد شده:
۲عدد
سینه مرغ بدون پوست:
۵۰۰گرم
روغن کنجد:
۲ قاشق غذاخوری
کرفس:
خرد شده: یک پیمانه
هویج خرد شده:
یک پیمانه
قارچ خرد شده:
یک پیمانه
فلفل دلمه ای (قرمز، سبز، نارنجی) خرد شده:
هرکدام نصف
گل کلم بروکلی:
۲ پیمانه
دانه کنجد:
یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرغ را نازک و نواری برش بزنید و در ظرف شیشه ای حاوی مخلوطی از آب، سس سویا، سرکه، سیر و پیازچه به مدت ۲ساعت بخوابانید.
پس از ۲ساعت، تکه های مرغ را از مواد دربیاورید و آبی که در آن مواد را گذاشته اید، کنار بگذارید.
در ماهیتابه بزرگی مرغ را تفت دهید تا رنگ صورتی آن تغییر کند.مرغ را بردارید و پیازچه، هویج، کرفس، فلفل دلمه ای و کلم بروکلی را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. آبی را که برای خواباندن مرغ استفاده کرده بودید روی مواد بریزید و در ماهیتابه را بگذارید تا مواد به مدت ۴-۳ دقیقه بپزد. سپس مرغ و دانه کنجد را به مواد اضافه کنید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست