چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
غذاهای تزئینی ژاپنی ـ بادمجان شکم پر
اگر بادمجان شکم پر دوست دارید، می توانید به روش دیگری آن را تزئین کنید و به سفره خود زیبایی خاصی ببخشید و اشتهای مهمانان را برانگیزید. این مدل ژاپنی تزئین غذا شبیه به تورهای سنتی ماهیگیری است.
از بادمجان های کوچک برای پیش غذا و از بادمجان های بزرگ برای غذای اصلی استفاده کنید. می توانید داخل آنها را با کوفته میگو، گوشت و سبزیجات یا هر چیز دیگری که به ذهنتان می رسد پر کنید. برای پختن نیز می توانید آنها را در فر بگذارید یا سرخ کنید.
۱. اول دو انتهای بادمجان را ببرید.
۲. وسط بادمجان را خالی کنید.
۳. وقتی مرکز بادمجان را خالی کردید...
۴. روی پوست بادمجان برش هایی بدهید و آن را بپزید.
وقتی این تور ماهیگیری آماده شد، باید آن را در روغن زیاد سرخ کنید و دربیاورید و مواد داخل آن را پر کنید و تور را دوباره ببندید. روغن و آب اضافی آن را بگیرید، سپس مواد را پر کنید. این بستگی به مواد داخل بادمجان دارد که قبل از پر کردن آن را سرخ کنید یا بعد از پر کردن.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست