دوشنبه, ۲۵ تیر, ۱۴۰۳ / 15 July, 2024
مجله ویستا

ماكارونی با سیر و سبزیجات


‌● مواد لازم:
برگ ریحان: شش تا هشت عدد
نمك: یك و نیم قاشق چایخوری
جعفری تازه: سی گرم
آب‌جوش: هشت پیمانه
سیر: چهار حبه
ماكارونی: چهارصد گرم
ادویه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
‌● طرز تهیه:

‌● مواد لازم:

برگ ریحان: شش تا هشت عدد

نمك: یك و نیم قاشق چایخوری

جعفری تازه: سی گرم

آب‌جوش: هشت پیمانه

سیر: چهار حبه

ماكارونی: چهارصد گرم

ادویه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

‌● طرز تهیه:

ابتدا سیرها را خرد كنید و در قابلمه به همراه شش قاشق روغن زیتون و یا روغن مایع سرخ كنید تا طلایی رنگ شود، سپس جعفری و ریحان خرد شده را به همراه نمك و فلفل و ادویه، به آن اضافه كنید و بگذارید روی حرارت كم، آرام آرام سرخ شود.

سپس در قابلمه، آب جوش، نمك و یك قاشق چایخوری روغن مایع و یا روغن زیتون بریزید و ماكارونی را داخل آن بریزید تا بجوشد.

پس از این‌كه ماكارونی، نرم شد، آن را آبكش كنید و مواد آماده شده قبلی، سیر و سبزیجات را روی آن بریزید و با دو قاشق آن را زیر و رو كنید تا مواد كاملا با هم مخلوط شوند.

آن گاه آن را در دیس بریزید و به همراه گوجه فرنگی و خیارشور تزیین كنید.