یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه لازانیا با تخم مرغ


طرز تهیه لازانیا با تخم مرغ

کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید.

مواد لازم برای ۴ نفر :

گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم

سوسیس یا ژامبون : ۱۰۰ گرم

سیر : ۴ حبه

سبزی معطر شامل ترخون، ریحان و جعفری : ۱۰۰ گرم

پنیر صبحانه : ۲۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی : ۳ عدد

لازانیا یک بسته : ۵۰۰ گرمی

پیاز کوچک : یک عدد

تخم‌مرغ : ۲ عدد

پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم

کره و روغن : به میزان لازم

سس سفید : یک لیوان

طرز تهیه :

ابتدا لازانیا را با آب بپزید و صاف کنید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود.

پیاز و سیر خرد شده را سرخ کنید.

گوشت را اضافه کرده و گوجه‌ها را فیله کرده و خرد کنید.

ژامبون‌ها و سوسیس را هم به همان اندازه ریز کنید و با گوشت تفت دهید.

تخم‌مرغ‌ها را آب پز کرده و حلقه‌ای برش بزنید.

کف ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف لازانیا بچینید.کمی کره آب شده روی آنها بمالید.

بعد ورقه‌های تخم‌مرغ را روی لازانیا بچینید و روی آنها گوشت و مواد تفت داده شده بریزید.

سبزی‌های خرد شده را همراه پنیر روی مواد بپاشید.

بعد یک لایه دیگر ورقه‌های لازانیا بچینید و بقیه مواد را هم لایه به لایه بریزید و به همین ترتیب تمام مواد را در ظرف جای دهید.

سس را روی مواد بریزید و بعد پنیر رنده شده را اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود.