دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
بیفتک
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
گوشت فیله یا راسته پاک کرده یک کیلوگرم
کره یا روغن زیتون۱۵۰ گرم
نمک به مقدار کافی
دستور تهیه: بهترین بیفتک معمولا از فیله گوساله تهیه میشود برای هر نفر از ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت فیله پاک کرده باید در نظر گرفت <br>گوشت را بهطوری که هر قطعه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم باشد قطعه میکنیم و مقطع گوشت را کمی میکوبیم بهطوری که گوشتفرم منظم و گرد پیدا کند، ولی زیاد نازک نشود. دو طرف گوشت را کمی فلفل میپاشیم و با روغن زیتون یا کره آب شده آغشته میکنیم تابه چدنی را میگذاریم کاملا داغ شود و قطعات گوشت را دانه دانه در تابه میاندازیم (نکته حساس در تهیه بیفتک آن است که نباید در آن واحد چند قطعه گوشت را در تابه انداخت و حداکثر ممکن است که وقتی یک طرف قطعه اول سرخ شد موقع برگردانیدن آن قطعه دوم را هم در تابه بیاندازیم در غیر اینصورت گوشت آب می اندازد و بهصورت گوشت پخته در میآید). وقتی قطعات گوشت به این طریق آماده شد آنها را در دیس میچینیم و کمی نمک روی آن میپاشیم یک قطعه کوچک کره روی آن قرار میدهیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
شورای نگهبان انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت حجاب حسن روحانی حسین امیرعبداللهیان جنگ دولت سیزدهم امیرعبداللهیان انتخابات مجلس دوازدهم عراق
قتل تهران شهرداری تهران هواشناسی فضای مجازی شورای شهر تهران سامانه بارشی شهرداری آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران یسنا
خودرو قیمت طلا بانک مرکزی قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو دلار مسکن یارانه ایران خودرو حقوق بازنشستگان ارز
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما سینما مسعود اسکویی صداوسیما مهاجرت موسیقی مهران غفوریان سریال
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه حماس فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه اوکراین عربستان نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام مهدی طارمی سپاهان رئال مادرید بارسلونا بازی باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
باتری اپل اینستاگرام آیفون گوگل عکاسی ناسا مایکروسافت
خواب کاهش وزن فشار خون توت فرنگی چای آلرژی کبد چرب