پنجشنبه, ۳۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 20 June, 2024
پروتئین
منشاء پروتئین آمینو اسیدها هستند و آمینو اسید اساسی ترین رکن ساختمانی ماهیچه است، بنابراین پروتئین ضروری ترین عنصر در ساختمان ماهیچه محسوب می شود و بدون آن بدن نمی تواند ماهیچه سازی کند.
یک فرد معمولی روزانه حدود ۲-۱ گرم پروتئین برای هر یک پوند (حدود ۴۵۰ گرم) از وزن بدنش نیاز دارد؛ بنابراین یک فرد متوسط با وزن تقریبی ۷۰ کیلوگرم، باید روزانه بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ گرم پروتئین مصرف کند.
پودرهای پروتئینی که با آب یا شیر مخلوط می شوند معمولآ از انواع مناسبی هستند که کیفیت بالایی داراند و شما می توانید از آنها استفاده کنید. اما نکته مهم آن است که چندین نوع پروتئین وجود دارد و باید دید که هریک به چه کاری می آیند، Whey (مثل پروتئینی که در کشک وجود دارد)، Soy (پروتئین سویا)، Egg (پروتئین تخم مرغ) و Casein (ماده پروتئین شیر) و ... سئوال اینجاست کدام یک از آنها بهتر است؟
کاملآ بستگی به این دارد که شما کی و چگونه می خواهید از آنها استفاده کنید. اساسآ پروتئین های مایه پنیر یا همان Whey در بین مکمل های غذایی برای استفاده بعد از تمرین مناسب نیستند، چرا که آنها در زمانی که بدن شما بیش از هر وقت دیگری به پروتئین نیاز دارد استفاده می شوند. این نوع پروتئین بسیار سریع هضم می شود (حدود ۳۰ دقیقه) و ۱۰۰% بهینه عمل می کند و یکی از بهترین محصولات مکمل غذایی است.
Casein یا همان ماده پروتئین شیر بسیار دیر هضم می شود (بالای ۲.۵ تا ۵ ساعت) به این معنی که استفاده این پروتئین به عنوان یک مکمل غذایی قبل از خواب بسیار خوب است چون در هنگام خواب بدن شما یک مدت طولانی را بدون پروتئین در طول شب سپری می کند.
پروتئین تخم مرغ (سفیده آن) به شیوه متوسطی هضم می شود (بین ۱.۵ تا ۳ ساعت) و برای همه زمانها پروتئینی بسیار مفید است و می تواند برای ترشح مداوم آمینو اسیدها در بدن کمک کند.
پروتئین Soy یا همان سویا دوست خوبی برای گیاه خواران است چون این پروتئین تنها پروتئینی است که منبع آن از گیاهان است. سویا یک پروتئین خوب و کامل است، اگر چه به تاثیر گذاری پروتئین های دیگر مثل شیر و سفیده تخم مرغ نیست. علاوه بر این سویا یک ماده بسیار مفید برای سلامت خانم ها شناخته شده است.
مکملهای پروتئینی یا بطور مستقیم همین پروتئین هایی که ذکر کردیم هستند و یا بصورت ترکیبی از این پروتئین ها ساخته می شوند.
اما آن چه چیزی است که یک پروتئین ترکیبی می تواند ارائه دهد ولی پروتئین هایی که از آنها نام بردیم به تنهایی نمی توانند؟
پاسخ، تفاوت در سرعت هضم پروتئین است. در واقع پروتئن های ترکیبی در هر زمانی می توانند مصرف شوند، برای هضم های سریع، متوسط و یا جذب طولانی مدت در بدن.
انتخابات ریاست جمهوری مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 محمد فاضلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی قالیباف علیرضا زاکانی پزشکیان مناظره انتخاباتی
هواشناسی تهران آتش سوزی زلزله قتل رشت قوه قضاییه سازمان هواشناسی بیمارستان زمین لرزه کاشمر شهرداری تهران
قیمت طلا بازنشستگان قیمت خودرو دولت سیزدهم بنزین حقوق بازنشستگان خودرو قیمت دلار بانک مرکزی بازار خودرو قیمت سکه ایران خودرو
تلویزیون مجید قناد زنان سینمای ایران میراث فرهنگی موسیقی رسانه ملی دفاع مقدس سینما عید غدیر فیلم سریال
ماه
روسیه آمریکا غزه رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه کره شمالی چین حزب الله لبنان ولادیمیر پوتین اوکراین لبنان
پرسپولیس فوتبال علیرضا بیرانوند یورو 2024 تیم ملی والیبال ایران باشگاه پرسپولیس استقلال والیبال سپاهان جام ملت های اروپا مس رفسنجان لیگ برتر
هوش مصنوعی وزیر ارتباطات اینترنت شبکه های اجتماعی فناوری عیسی زارع پور اپل سامسونگ دانش بنیان تلگرام فیبرنوری
سرطان قهوه سازمان غذا و دارو دیابت کبد چرب ویتامین تب دانگ بارداری