یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
وضعیت میكروبی كنسروهای موادغذائی
اگر چه اكثر غذاهای كنسرو شده به منظور سترون شدن تحت فرایند كنسرو كردن قرار میگیرند ولی برخی از موادغذائی كنسرو شده سترون نمیشوند. مانند غذاهائی كه دارای PH پائینتر از ۴/۵هستند و تحت نوعی فرایند حرارتی قرار میگیرند كه برای از بین بردن كپكها و هاگهای آنها، مخمرها و اشكال رویشی باكتریها كافی میباشد بدون اینكه اسپورهای باكتریها از بین برود زیرا اسپورباكتریائی معمولا قادر به رشد در غذای اسیدی نمیباشد.
موادغذائی كنسرو شده كه دارای PH بالاتر از ۴/۵هستند، حرارت مناسب را اگر ا زبین بردن اسپوركلستریدیوم بوتولینوم كافی است متحمل میشوند. از موارد مهم استثنائی كه ذكر گردید میتوان فراوردههای گوشتی نمك سود شده را نام برد. اینگونه موادغذائی اگر حرارت زیادی ببینند كیفیت خود را از دست میدهند. به همین جهت حرارت كمتری همراه با افزودن نیتریت و نیترات و كلرورسدیم به آنها داده میشود لذا این فراوردههای كنسرو شده باید در یخچال نگهداری شوند و قابلیت نگهداری آنها نیز محدود است. ممكن است در این نوع كنسروها انواع مختلفی از باكتریهای اسپورزا و یا حتی استرپتوكوكها یافت شوند ولی باكتریهای گرم منفی وجود ندارند و بودن آنها دلیل بر فرایند نامناسب یا آلودگی پس از فرایند است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان لبنان وزیر خارجه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
سیل تهران یسنا هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا تورم مسکن بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون جهان صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه امیرعبداللهیان
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون