چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
Fake Email را بشناسید
ایمیل جعلی یا Fake Email شیوهایست که کلاهبرداران اینترنتی به منظور سوءاستفاده از کاربران اینترنت بکار میگیرند.
در این روش، کلاهبرداران ایمیلی را برای قربانی ارسال می کنند (غالباً این ایمیل ها به صورت انبوه برای کاربران ارسال می شود) که به ظاهر دارای آدرس معتبر و مهم است اما در متن این ایمیل ها معمولا از قربانی خواسته می شود که به لینک خاصی مراجعه کرده و یا اطلاعات مورد نظر کلاهبردار را برای وی ارسال کند و یا پولی را به حساب مورد نظر واریز کند.
اصلی ترین راه پیشگیری از به دام افتادن در اینگونه موارد توجه به این نکته است که ایمیلی که در آدرس فرستنده آن نام ارگان و یا سازمان معتبری درج شده است لزوماً واقعی نیست و حتما باید از صحت آن اطمینان حاصل کرد.
با توجه به محدودیت مبادلات ارزی به ویژه از نوع الکترونیکی، خریدهای اینترنتی از سایت های خارجی بسیار کم بوده و پرونده های مرتبط نیز طبیعتا اندک است اما از سال گذشته چندین فقره پرونده در مورد کلاهبرداری از طریق ایمیل جعلی به دست آمده که در تمامی این پرونده ها مبالغ بسیار زیادی از شاکیان کلاهبرداری شده است.
در این شیوه، اغلب از صرافان و تجاری که با شرکت های خارج از کشور داد و ستد دارند و اقدام به ارسال پول به خارج از کشور می کنند، کلاهبرداری صورت می پذیرد. شیوه انجام به این صورت است که بازرگانان ایرانی کالایی را از خارج از کشور خریداری کرده و فروشنده (شرکت خارجی) از طریق ایمیل مبادرت به ارسال شماره حساب به طرف ایرانی جهت واریز مبلغ خرید می کند.
در این بین فرد یا افراد هکر با تغییر بسیار جزئی ایمیل اصلی فروشنده یا هک آدرس ایمیل ها، خود را به جای فروشنده جا می زنند و اقدام به اعلام شماره حساب خود به خریدار می کند و در نهایت خریدار نیز که از موضوع اطلاعی ندارد اقدام به واریز پول به شماره حساب اعلام شده از سوی هکر کرده و پول به حساب هکر یا مجرمین واریز می شود.
پلیس فتا استان خراسان شمالی به کلیه کاربران توصیه می کند قبل از هرگونه اقدام به پاسخگویی به این نوع ایمیل ها حتماً به نکاتی همچون اینکه هیچ گاه اطلاعات کاربری خود را از طریق یک درخواست یا فرمی که از طریق ایمیل دریافت کرده اید، وارد نکنید، همیشه برای وارد کردن اطلاعات حساس کاربری یک صفحه جدید در مرورگر خود باز کنید و آدرس آن وب سایت را به صورت دستی وارد کنید، هیچ گاه در یک ایمیل مشکوک به فیشینگ روی لینکی کلیک نکنید، هیچ گاه در یک ایمیل مشکوک به فیشینگ یا هر ایمیل ناشناخته دیگری، فایل های ضمیمه را باز نکنید؛ دقت کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست