چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
سالسا (Salsa)
مواد لازم:
دو عدد گوجهفرنگی
فلفل سبز و قرمز و زرد از هرکدام نصف فلفل (اگر فلفل رنگی نداشتید دو عدد فلفل سبز)
دو عدد کدو سبز
دو عدد بادمجان (بادمجان درشت یک عدد)
دو قاشق غذاخوری سرکه
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
دوقاشق غذاخوری مرزنجوش خرد شده(marjoram)
دوقاشق غذاخوری آویشن
یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
طرزتهیه :
بادمجان و کدو و گوجه فرنگی را به مدت دو ساعت در روغن زیتون میخوابانیم. سپس آنها را در باربکیو یا فر کبابی میکنیم تا پخته شوند.
بعد آنها را به قطعات کوچک خرد میکنیم همراه با فلفلهای خرد شده در ظرف میریزیم و مرزنجوش و جعفری و اویشن و نمک و سرکه را به آنها اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
این سالسا به همراه غذاهای گوشتی خورده میشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست