دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجوز ورود به اینترنت در دست والدین
امروزه در عصری به سر میبریم که زندگی انسان با سرعت به پیش میتازد به گونهای که زمین به دهکده کوچکی تبدیل شده که مرزهای جغرافیایی و سیاسی در آن معنای سابق خود را از دست داده است در چنین عصری، انسان مجبور است با گامهای تندتر حرکت کند تا از این قافله عقب نماند. در این عصر که آشنا نبودن با رایانه و اینترنت، بیسوادی محسوب میشود، فراگیری استفاده از این وسایل برای همه ضروری به نظر میرسد.
فرزندان ما در دنیایی زندگی میکنند که دسترسی شان به امکانات رایانهای بیش از پیش آسان شده است و ساختار اینترنت به گونهای است که آثار منفی و مثبت زیادی دارد. دور نگهداشتن کودکان از اینترنت به جهت آثار منفی آن مانع رشد آنها میشود و منطقی نیست که آنان را از آثار و فواید مثبت این فناوری محروم کنیم. بدین جهت والدین باید برای مراقبت بهتر از فرزندان خود در برابر آسیبهای اینترنتی، تدابیری را پیش بگیرند.
والدین باید بدانند تربیت صحیح و مراقبت از فرزندان ابتدا بر عهده خود آنها است و نظارت بر استفاده از اینترنت جزو مسئولیتهای آنان است، زیرا اگر از این فناوری به صورت صحیح استفاده نشود، ناراحتیهای جسمی و روانی کودکان را تهدید خواهد کرد.
آشنایی والدین با طریقه استفاده صحیح از رایانه و اینترنت باعث میشود که فرزندانشان را به استفاده از برنامههای مفید اینترنتی راهنمایی کنند.
همراهی با فرزندان هنگام کار با اینترنت علاوه بر نزدیکی هر چه بیشتر بین والدین و کودکان، خطرهای موجود در این زمینه را کاهش میدهد.
با تعیین مدت زمان استفاده از اینترنت به کودکان یاد میدهیم که زمان دارای ارزش است، باید به تمام فعالیتهای زندگی اهمیت دهند و از ایجاد عادتهای بد نشستن طولانی مدت پشت رایانه و وابستگی شدید روانی و فکری آنان به رایانه جلوگیری شود.
به کودکان بیاموزیم که از ارتباط با افراد ناشناس و فرستادن عکس و اطلاعات شخصی دوری کنند. با ایجاد رابطه عاطفی محکم بین اعضای خانواده نگذاریم استفاده از رایانه و اینترنت برای کودکان لذت بخش تر از هم صحبتی با خانواده شود و آنان استفاده از اینترنت را به ارتباط با خانواده ترجیح دهند. با جلب اعتماد آنان رایانه را در جایی پررفت و آمد قرار دهیم تا بتوانیم برکار آنها نظارت کنیم.
فهرستی از سایتهای مفید و مراکز اطلاعاتی تفریحی و آموزشی را برای استفاده آنها در اختیارشان قرار دهیم و آنها را به تحقیق در مورد موضوعهای مورد علاقهشان تشویق کنیم.
والدین باید برای مراقبت بهتر از فرزندان خود از مسایل حقوقی و قوانین مربوط به کار با رایانه و استفاده از اینترنت آگاهی داشته باشند.
بهتر است با برنامهریزی دقیق، از تنها ماندن طولانی مدت فرزندان در خانه و استفاده زیاد از رایانه جلوگیری شود.
در نهایت باید بدانیم کودکان حق دارند از اینترنت استفاده کنند اما باید در برابر خطرهایی که آنها را تهدید میکنند، محافظت و برای بهرهگیری از مزایای آن هدایت و راهنمایی شوند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست