چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

WHO از کاهش تمایل به مصرف نمک در غذاها خبر می دهد


WHO  از کاهش تمایل به مصرف نمک در غذاها خبر می دهد

اخیراً تلاش می شود نمک در غذاهای فرآیند شده به کار نرود و این به خاطر خبرها و تحقیقات مکرری است که نشان می دهد این عمل موجب کاهش فشار خون و کلسترول و کاهش ۵۰ درصدی بیماری های قلب …

اخیراً تلاش می شود نمک در غذاهای فرآیند شده به کار نرود و این به خاطر خبرها و تحقیقات مکرری است که نشان می دهد این عمل موجب کاهش فشار خون و کلسترول و کاهش ۵۰ درصدی بیماری های قلب و عروق می گردد.محققان سازمان بهداشت جهانی اذعان می کنند که با آموزش گروهی و وضع قوانین ِ کاهش محتوی نمک در غذاهای فرآیند شده و تلاش خود افراد برای کاهش فشار خون و کلسترولشان ، می توان از بروز سکته ها و بیماری های قلبی درهمه جای دنیا پیشگیری کرد.نتیجه بررسی های بین المللی، نشان می دهد با کنترل فشار خون و کلسترول ، احتمال بروز سکته صفر درصد خواهد بود و از آنجایی که مصرف نمک بیش از اندازه ، فشار خون را بالا می برد، بعضی دولت ها و صنعتگران ، داوطلب حذف نمک از غذاهای فرآیند شده هستند .در صورتی که عامه مردم نمک غذای خود را کاهش دهند تاثیر آن بسیار بیشتر از عملکرد دولت و یا کارخانه هاست . با کمک افراد جامعه ، صنعتگران و دولت ، می توان سکته های قلبی را تا ۵۰ درصد کاهش داد.