چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
سوپ هویج و گشنیز
مواد لازم:
- هویج پوست کنده و خرد شده - ۹۰۰ گرم
- تخم گشنیز - یک قاشق غذاخوری
- کره - ۲۵ گرم
- سیر له شده - یک عدد کوچک
- آب مرغ یا سبزی - ۴ پیمانه
- گشنیز خرد شده تازه - ۳ قاشق غذاخوری (مقداری نیز برای تزئین)
- خامه - ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل - به میزان کافی
طرز تهیه:
تخم گشنیز را به مدت ۲ دقیقه روی حرارت ملایم در تابه تفت دهید تا شروع به پریدن کند. سپس آن ها را درشت آسیاب کنید. کره را در قابلمه بزرگی آب کنید و هویج، سیر و ۳ چهارم دانه های آسیاب شده گشنیز را به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا هویج ها روی حرارت متوسط بپزد و نرم شود.
در این مرحله آب مرغ یا سبزی همراه با نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. پس از این که سوپ کمی خنک شد، سوپ را با استفاده از غذاساز به حالت پوره در بیاورید و دوباره به قابلمه برگردانید و خامه و گشنیز تازه را به آن اضافه کنید و بگذارید سوپ به جوش بیاید. سوپ آماده را در ظرف مناسب بریزید و با کمی خامه و گشنیز تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست