چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سوپ هویج و گشنیز


سوپ هویج و گشنیز

● مواد لازم:
- هویج پوست کنده و خرد شده - ۹۰۰ گرم
- تخم گشنیز - یک قاشق غذاخوری
- کره - ۲۵ گرم
- سیر له شده - یک عدد کوچک
- آب مرغ یا سبزی - ۴ پیمانه
- گشنیز خرد شده تازه - ۳ قاشق غذاخوری (مقداری نیز …

مواد لازم:

- هویج پوست کنده و خرد شده - ۹۰۰ گرم

- تخم گشنیز - یک قاشق غذاخوری

- کره - ۲۵ گرم

- سیر له شده - یک عدد کوچک

- آب مرغ یا سبزی - ۴ پیمانه

- گشنیز خرد شده تازه - ۳ قاشق غذاخوری (مقداری نیز برای تزئین)

- خامه - ۳ قاشق غذاخوری

- نمک و فلفل - به میزان کافی

طرز تهیه:

تخم گشنیز را به مدت ۲ دقیقه روی حرارت ملایم در تابه تفت دهید تا شروع به پریدن کند. سپس آن ها را درشت آسیاب کنید. کره را در قابلمه بزرگی آب کنید و هویج، سیر و ۳ چهارم دانه های آسیاب شده گشنیز را به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا هویج ها روی حرارت متوسط بپزد و نرم شود.

در این مرحله آب مرغ یا سبزی همراه با نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. پس از این که سوپ کمی خنک شد، سوپ را با استفاده از غذاساز به حالت پوره در بیاورید و دوباره به قابلمه برگردانید و خامه و گشنیز تازه را به آن اضافه کنید و بگذارید سوپ به جوش بیاید. سوپ آماده را در ظرف مناسب بریزید و با کمی خامه و گشنیز تزئین کنید.