شنبه, ۱۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 8 June, 2024
مجله ویستا

۲۶ دلیل برای اینکه چایتان را با قند و شکر نخورید


۲۶ دلیل برای اینکه چایتان را با قند و شکر نخورید

دلایل علمی زیادی وجود دارد که اثرات مضر قند و شکر را بر سلامت انسان نشان می‌دهد.
بسیاری از این شواهد علمی، اثبات شده هستند و تردیدی درباره آنها وجود ندارد.
بسیاری دیگر هم شواهد …

دلایل علمی زیادی وجود دارد که اثرات مضر قند و شکر را بر سلامت انسان نشان می‌دهد.

بسیاری از این شواهد علمی، اثبات شده هستند و تردیدی درباره آنها وجود ندارد.

بسیاری دیگر هم شواهد قدرتمندی به حساب می‌آیند...

می‌خواهید بدانید چرا این‌قدر تاکید می‌ شود که چای‌تان را بدون قند یا شکر بنوشید؟

به فهرستی از اثرات ناخوشایند این دو ماده مضر بر سلامت‌ نگاهی بیندازید،

۱) دستگاه ایمنی بدن را تضعیف می‌کنند.

۲) دفاع بدن در مقابل عفونت‌ها را کاهش می‌دهند.

۳) خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهند.

۴)تری‌گلیسیرید خون را بالا می‌برند.

۵) کلسترول بد خون (ldl) و کل کلسترول را افزایش می‌دهند.

۶) کلسترول خوب خون (hdl) را پایین می‌آورند.

۷) در جذب کلسیم و منیزیم ایجاد تداخل می‌کنند.

۸) در ایجاد استئوپروز (پوکی استخوان) نقش دارند.

۹) در ابتلا به دیابت موثرند.

۱۰) قندخون ناشتا را بالا می‌برند.

۱۱) باعث ابتلا به چاقی می‌شوند.

۱۲) دندان‌ها را می‌پوسانند.

۱۳)بیماری‌های لثه را بدتر می‌کنند.

۱۴) معده را اسیدی می‌کنند.

۱۵) خطر بیماری‌های التهابی روده را می‌افزایند.

۱۶) با کمبود مس در بدن ارتباط دارند.

۱۷) چسبندگی پلاکت‌های خون به یکدیگر را بالا می‌برند.

۱۸) با ابتلا به فشارخون ارتباط جدی دارند.

۱۹) بر کار کلیه‌ها تاثیر نامطلوب می‌گذارند.

۲۰)از علل ایجاد آلرژی غذایی هستند.

۲۱) ایجاد رادیکال‌های آزاد را در خون سرعت می‌بخشند.

۲۲) میزان چربی کبد را می‌افزایند.

۲۳) باعث باقی‌ماندن مایعات اضافه (توسط کلیه‌ها) در بدن می‌شوند.

۲۴) با حالاتی مثل افسردگی، سردرد (میگرنی)، اضطراب، اختلال تمرکز و فعالیت بیش از حد، خصوصا در کودکان ارتباط دارند و مقدار آدرنالین خون کودکان (مرتبط با اضطراب) را بالا می‌برند.

۲۵) حملات افت قندخون را موجب می‌شوند.

۲۶ ) غذای اصلی سلول‌های سرطانی در بدن هستند

alachigh-tbz.blogfa.com