جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

فیله بروشه


فیله بروشه

● مواد لازم.
▪ فیله بدون چربی خرد شده ۲۵۰ گرم
▪ پیاز سرخ شده ۱۰۰ گرم
▪ فلفل دلمل سبز ورنگی ۲۰۰ گرم
▪ روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری
▪ گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
▪ نمک فلفل ادویه بمقدار لازم
▪ …

مواد لازم.

فیله بدون چربی خرد شده ۲۵۰ گرم

پیاز سرخ شده ۱۰۰ گرم

فلفل دلمل سبز ورنگی ۲۰۰ گرم

روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط

نمک فلفل ادویه بمقدار لازم

رب و سس کچاب ۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

کل مواد بالا را در ماهتابه تفلون سرخ کرده تا کاملا پخته شود در مرحله اخر بمدت ۱۰ دقیقه حرارت را کم کرده درب ماهتابه گذاشته تا بخار پز شود . در بشقاب قرار داده با سیب زمینی و سبزیجات تزیین میکنیم.

http://www.iranchef.com/learning/cooking/۰۰۰۵۲۰.php