سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
كیك چای گردو و پرتقال
۲۸۰ گرم آرد سبوس دار (آرد سنگك)۱۸۵، میلی لیتر آب گرم۲۵، گرم كره ذوب شده۵۰، گرم گردو ریز خرد شده۵۰، گرم شكر،رنده پوست یك عدد پرتقال
• برای تزئین
۱۰۰ گرم پودرقند الك شده۵، قاشق سوپخوری آب پرتقال،چند عدد گردوی درسته برای روی كیك
آرد را در كاسه گودی بریزید و آب را اضافه كنید تا خمیر سفتی تشكیل شود.
آن را روی سطح صافی كه كمی آرد روی آن پاشیده اید به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا نرم و كشدار شود. آن را به صورت مستطیلی درآورید و كره ذوب شده را با قلم روی آن بمالید. شكر، رنده پوست پرتقال و گردو را روی آن بپاشید و خمیر را دوباره لوله كنید. سپس به صورت حلقه ای درآورده در سینی فر كه از قبل با قطعه ای كاغذ روغنی پوشانده یا آن را چرب كرده اید بگذارید. روی آن را بپوشانید. به مدت ۱ تا ۵/۱ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا ورآمده و حجم آن دو برابر شود.
كیك را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد بپزید سپس حرارت را كاهش داده روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم كنید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بپزد. آن را از فر خارج كرده و بر روی شبكه سیمی سرد كنید.برای تزئین كیك، پودرقند را با آب پرتقال مخلوط كنید و با قاشق روی كیك بریزید و با نیمههای گردوی درسته تزئین كنید.
سپیده سلیمی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست