پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

چیکن ماسالا (غذای هندی)


چیکن ماسالا (غذای هندی)

● مواد لازم
▪ فیله سینه مرغ خرد شده: ۲عدد
▪ پیاز متوسط: ۱ عدد
▪ گوجه: ۲ عدد
▪ فلفل سبز : ۲ عدد
▪ زیره سبز: یک چهارم قاشق چایخوری
▪ پودر فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
▪ زرد چوبه: یک چهارم قاشق …

مواد لازم

فیله سینه مرغ خرد شده:

۲عدد

پیاز متوسط:

۱ عدد

گوجه:

۲ عدد

فلفل سبز :

۲ عدد

زیره سبز:

یک چهارم قاشق چایخوری

پودر فلفل:

یک چهارم قاشق چایخوری

زرد چوبه:

یک چهارم قاشق چایخوری

روغن زیتون:

۳ قاشق سوپخوری

برگ گشنیز برای تزئین:

مقداری

زنجبیل تازه ریز شده:

۱ قاشق چایخوری

سیر ریز شده:

۲ قاشق چایخوری

فلفل قرمز خشک شده:

۱ عدد

تخم گشنیز:

۲ قاشق چایخوری

ادویه هندی:

یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا در یک ظرف کوچک تخم گشنیز و فلفل قرمز خشک را مقدار روی حرارت تفت می دهیم. سپس زنجبیل ، سیر ، تخم گشنیز و فلفل قرمز خشک را کاملا له می کنیم تا به یک شکل در بیاید. روغن زیتون را در ماهیتابه می ریزیم ، زیره را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم . پیاز را اضافه می کنیم تا در روغن خوب سرخ شود و طلایی رنگ شود. فلفل سبز را اضافه می کنیم به پیاز و همراه با پیاز کمی تفت می دهیم. سسی که درست کردیم را به همراه پودر فلفل و زرد چوبه و نمک به پیاز اضافه می کنیم. گوجه های خرد شده را اضافه می کنیم و روی شعله ملایم می گذاریم تا گوجه آب بیندازد و مرغ را به همراه ۱ پیمانه آب به سسی که آماده شده اضافه می کنیم . در ظرف را گذاشته و شعله را ملایم کرده منتظر می مانیم تا مرغ خوب پخته شود و آب غذا کشیده شود و غذا به روغن بیفتد. به مدت ۵ دقیقه مرغها را در روغن غذا سرخ و در ظرف کشیده و با برگهای گشنیز تزئین می کنیم و میل می کنیم.