پنجشنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 6 March, 2025
مجله ویستا
ماهی با طعم زنجبیل

مواد لازم:
ماهی قزلآلا:
۴ عد د ،
پیاز متوسط:
۲ عد د ،
سیر تازه:
۲ حبه،
زنجبیل تازه:
۲ قاشق غذاخوری،
لیموی تازه:
۲ عد د و نمک، فلفل سیاه و روغن سرخکرد نی: به میزان لازم.
طرز تهیه:
مقد اری روغن د ر کف ظرفی بریزید . ماهیها را بعد از شستن و خشک کرد ن د رون ظرف بچینید . زنجبیلها را رند ه کنید و روی ماهی بریزید . سیر را هم رند ه کرد ه و با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و روی ماهیها بپاشید و بگذارید به مد ت د ه د قیقه روی حرارت بماند . بعد از این مد ت پیازها را ریز خرد کنید و با آب لیموترش تازه مخلوط کرد ه و روی ماهیها بریزید و د وباره آن را روی حرارت بگذارید . پس از پانزد ه د قیقه غذای شما آماد ه است. میتوانید آن را میل کنید .
یاد تان باشد میتوانید این غذا را با فیله هر نوع ماهی د رست کنید .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست