سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
پای گردویی ـ دارچینی
![پای گردویی ـ دارچینی](/web/imgs/16/11/e4ajh1.jpeg)
• مواد لازم:
خمیر پای
۴ قاشق غذاخوری کره آب شده
۴ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
سه چهارم فنجان عصاره ذرت تیره
نیم فنجان شکر قهوه ای
۳ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ قاشق چایخوری طعم دهنده کیک (اختیاری)
نیم قاشق چایخوری نمک
۲ فنجان کماج گردوی خرد شده
۱ فنجان خامه کیک
• دستور تهیه:
۱. برای شروع خمیر این کیک را روی سطحی که آرد پاشیده اید، روی کاغذ روغنی، باز کنید تا حدود نیم سانت ضخامت داشته باشد.
۲. با قلم مویی ۱ قاشق کره روی آن بمالید. کره را برای آن می مالیم که دارچین روی خمیر بچسبد. بقیه کره آب شده را برای مواد داخل کیک نگه دارید.
۳. دو قاشق دارچین را روی خمیر بپاشید و خوب با دستتان دارچین را روی خمیر پخش کنید.
۴. از گوشه کاغذ روغنی برای شروع به پیچیدن و رول کردن خمیر استفاده کنید و آن را خوب و محکم بپیچید.
۵. از چاقوی تیزی برای بریدن این رول به تکه هایی با پهنای یک سانت استفاده کنید. اگر دیدید که خمیر خیلی نرم شده و از هم می پاشد، آن را کمی در فریزر بگذارید تا سفت شود و خوب بریده شود.
۶. داخل قالب فر را چرب کنید یا با دست کمی کره داخلش بمالید. حالا تکه ها مارپیچ دارچینی را داخل آن بچینید بطوریکه کاملاً نزدیک بهم بوده و بهم بچسبند.
۷. وقتی همه تکه ها را داخل آن جا کردید، شروع به پهن کردن و چسباندن آنها بهم با انگشت نمایید و خوب آنها را بهم فشرده کنید تا فضایی بین آنها خالی نماند. لبه های اضافی را با چاقو ببرید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا مواد داخل کیک را آماده کنید. فر را در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
۸. برای درست کردن مواد داخل کیک، در کاسه بزرگی، عصاره ذرت و شکر قهوه ای را مخلوط کنید. آنها را خوب بزنید تا گلوله های شکر باقی نمانند. این مخلوط غلیظ و چسبناک خواهد بود. ۳ قاشق باقیمانده از کره آب شده را هم اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید. در نهایت، همه چاشنی ها، از جمله وانیل، نمک، دارچین باقیمانده و طعم دهنده کیک را اضافه کنید و همه آنها را خوب مخلوط کنید.
۹. وقتی همه مواد را مخلوط کردید، گردوها (پی کان یا گردوی گرمسیری) را روی خمیر دارچینی بریزید و سپس به آرامی مایعی که آماده کرده بودید را روی آنها بریزید. حالا آن را روی ظرف فر که رویش کاغذ روغنی کشیده اید بگذارید و دور آن فویل بکشید. حالا آن را ۱۵ دقیقه در فر در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت بگذارید.
۱۰. بعد از ۱۵ دقیقه، پای را از فر درآورید. اگر فویل دور آن نکشیده بودید، قبل از آنکه مواد روی پای بپزد، خمیر آن می سوخت. با کشیدن فویل به دور خمیر، اجازه می دهید که مواد داخل آن نیم پز شوند و حالا فویل را پاره کنید و دمای فر را به ۳۵۰ درجه برسانید و بگذارید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بدون فویل بپزد.
۱۱. حالا وقتی پای را از فر درمی آورید وسط آن پف کرده است و کمی هم سطح آن ترک خورده است. بگذارید پای در دمای اتاق سرد شود. وقتی سرد شد، نوبت به تزئین روی آن می رسد. اگر خامه ای که دارید سفت و غلیظ است، کمی با شیر آن را رقیق کنید تا به راحتی از قاشق بچکد. حالا قاشق را بردارید و آنطور که دوست دارید کیک را تزئین کنید.
۱۲. کیک پای گردویی آماده است. آن را برش بزنید و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست