چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
دمپختک
مواد لازم:
لپه باقالای زرد= یک پیمانه
برنج= دو پیمانه
زعفران= دم کرده نصف پیمانه
پیاز =یک عدد
آب، زردچوبه، روغن و نمک= به میزان لازم
کره= ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا برنج را شسته و خیس میکنیم. لپه باقالا را با نمک و آب به مدت ده دقیقه میپزیم. سپس پیاز را ریز رنده کرده و همراه زردچوبه سرخ میکنیم باقالا را آبکش کرده و با برنج داخل قابلمه یا (پلوپز) میریزیم. پیاز سرخ شده، روغن، نمک و کره را درون قابلمه برنج ریخته وقتی آب برنج به جوش آمد زعفران دم کرده را درون آن میریزیم و هنگامی که آب برنج تمام شد دمکنی را گذاشته و زیر گاز را کم میکنیم تا برنج کاملا دم بکشد معمولا برای دم کشیدن برنج در حالت کته ۳۰ تا ۳۵ دقیقه وقت لازم است.
این غذا یکی از غذاهای مرسوم در فصل زمستان بوده و با پیازترشی بسیار خوشمزه است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رئیس جمهور شهدای خدمت سقوط بالگرد رئیسی شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سید ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد بالگرد
هواشناسی پیام تسلیت امتحانات نهایی تهران کنکور شهرداری تهران هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی بارش باران سیل قوه قضاییه پلیس
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو قیمت طلا بورس بازار خودرو یارانه دلار یارانه نقدی حقوق بازنشستگان سایپا بازنشستگان
سینمای ایران سینما ژیلا صادقی تلویزیون جشنواره کن ازدواج آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
رژیم صهیونیستی روسیه اسرائیل غزه امیرعبداللهیان فلسطین ترکیه جنگ غزه آمریکا چین ولادیمیر پوتین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر والیبال لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس فدراسیون فوتبال لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال منچسترسیتی
هوش مصنوعی اپل مایکروسافت گوگل سامسونگ ناسا تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان مغز کاهش وزن سلامت روان آلزایمر طول عمر افسردگی مغز انسان دیابت فشار خون