دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

پاستای مرغ و کلم بروکلی


پاستای مرغ و کلم بروکلی

▪ مواد لازم برای ۴نفر
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان- ۴۰۰گرم
- فلفل دلمه ای قرمز-نصف پیمانه
- کلم بروکلی- ۲پیمانه
- خامه-حدود ۳۰۰ میلی لیتر
- پاستای پخته- ۲ پیمانه
- پنیر پارمیزان-یک …

مواد لازم برای ۴نفر

- سینه مرغ بدون پوست و استخوان- ۴۰۰گرم

- فلفل دلمه ای قرمز-نصف پیمانه

- کلم بروکلی- ۲پیمانه

- خامه-حدود ۳۰۰ میلی لیتر

- پاستای پخته- ۲ پیمانه

- پنیر پارمیزان-یک چهارم پیمانه

- نمک و فلفل-به میزان لازم

- روغن-کمی

طرز تهیه:

سینه مرغ و فلفل دلمه ای را برش های نازک بزنید و در کمی روغن به مدت ۸ دقیقه تفت دهید تا پخته شود. کلم بروکلی را اضافه کنید و پخت را به مدت ۴ دقیقه ادامه دهید.سپس نمک و فلفل و خامه را اضافه کنید.

پاستای پخته را به مواد بیفزایید و پس از کمی داغ شدن، در ظرف بریزید و روی آن پنیر پارمیزان بپاشید.