یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

بیف ـ ماکی با سبزیجات


بیف ـ ماکی با سبزیجات

هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمه هایی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آب پز کنید تا نرم شوند.

• مواد لازم:

نصف یک هویج بزرگ (۱۰۰ گرم)، خرد شده از طول

۱۰۰ گرم لوبیاسبز، پاک شده

۵ عدد قارچ

۴۰۰ گرم فیله گوشت

۲ قاشق چایخوری روغن نباتی یا کانولا

۲ قاشق غذاخوری سس سویا

• دستور تهیه:

هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمه هایی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آب پز کنید تا نرم شوند. سپس زیر آب سرد بگیرید و آبکشی کنید. ۳ یا ۴ تکه فیله باریک را بین دو کیسه پلاستیکی کنار هم بگذارید بطوریکه یک سانتیمتر همپوشانی داشته باشند. نمک بزنید و خوب با گوشت کوب بکوبید. سپس هویج، لوبیاسبز و قارچ را کنار هم بطور افقی روی فیله بگذارید و شروع به پیچیدن کنید. برای بقیه فیله و سبزیجات همین کار را تکرار کنید. رول ها را نیم ساعت تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید بمانند.

روغن را در ماهیتابه بزرگی روی شعله بالا داغ کنید و رول ها را داخل روغن انداخته و همه جای آنها را سرخ کنید تا قهوه ای شوند. سس سویا را داخل آن ریخته و در ماهیتابه را بگذارید تا ۵ دقیقه بخارپز شود. سپس رول ها را دربیاورید و بگذارید سس آنها جوش بخورد تا مقدار آن کاهش یابد و غلیظ شود. هر رول را به چهار تکه برش بزنید و به صورت عمودی روی بشقاب سرو کنید و روی آن سس بچکانید.