یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
علایم فساد مواد غذایی
علایم فساد و یا پایین بودن کیفیت در آرد
وجود لارو و شپشک و حشره
گلوله شدن
تغییر رنگ
بوی نامطبوع
علایم فساد آبلیمو
رنگ غیرطبیعی
رسوب بیش از حد
وجود کپک در سطح
زنگ زدگی درب شیشه به علت نگهداری در شرایط نامناسب
علایم فساد در پنیر
تغییر رنگ
بوی تند
چسبناک یا لزج بودن سطح ( نشانه کپک زدگی )
خرد شدن آسان و وارفتگی
سوسیس و کالباس
سوسیس و کالباس را نباید فریز کرد.
سوسیس و کالباس در مدت تاریخ تولید تا انقضاء باید در یخجال نگهداری شود .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست