یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

علایم فساد مواد غذایی


علایم فساد مواد غذایی

● علایم فساد و یا پایین بودن کیفیت در آرد
▪ وجود لارو و شپشک و حشره
▪ گلوله شدن
▪ تغییر رنگ
▪ بوی نامطبوع
● علایم فساد آبلیمو
▪ رنگ غیرطبیعی
▪ رسوب بیش از حد
▪ وجود کپک در سطح
▪ زنگ …

علایم فساد و یا پایین بودن کیفیت در آرد

وجود لارو و شپشک و حشره

گلوله شدن

تغییر رنگ

بوی نامطبوع

علایم فساد آبلیمو

رنگ غیرطبیعی

رسوب بیش از حد

وجود کپک در سطح

زنگ زدگی درب شیشه به علت نگهداری در شرایط نامناسب

علایم فساد در پنیر

تغییر رنگ

بوی تند

چسبناک یا لزج بودن سطح ( نشانه کپک زدگی )

خرد شدن آسان و وارفتگی

سوسیس و کالباس

سوسیس و کالباس را نباید فریز کرد.

سوسیس و کالباس در مدت تاریخ تولید تا انقضاء باید در یخجال نگهداری شود .