دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

خورشت ترش تره (گیلان)


خورشت ترش تره (گیلان)

● مواد لازم:
▪ سبزی آش (اسفناج، جعفری، تره و گشنیز )
▪ اسفناج ۱۲۰ گرم،
▪ جعفری ساطوری ۱۲۰ گرم،
▪ تره ۱۲۰ گرم،
▪ گشنیز ۱۲۰ گرم،
▪ برنج ۱ قاشق سوپخوری،
▪ تخم مرغ ۲ عدد،
▪ سیر ۵ عدد،
▪ …

مواد لازم:

سبزی آش (اسفناج، جعفری، تره و گشنیز )

اسفناج ۱۲۰ گرم،

جعفری ساطوری ۱۲۰ گرم،

تره ۱۲۰ گرم،

گشنیز ۱۲۰ گرم،

برنج ۱ قاشق سوپخوری،

تخم مرغ ۲ عدد،

سیر ۵ عدد،

آبغوره و یا آب نارنج نصف فنجان،

فلفل سیاه قدری،

زرد چوبه فلفل و نمک به مقدار کافی

طرز تهیه:

سبزی را پس از شستن میگذاریم آبش برود سپس خرد میکنیم، سپس همراه برنج و آب میگذاریم بپزد تا مقدار آب باقی مانده به اندازه یک ملاقه شود.بعد آنرا خوب میکوبیم تا لغاب بیاندازد و له شود، سیر را کوبیده و با نمک و زردچوبه سرخ میکیم، تخم مرغهارا درون ظرفی شکسته و بهم میزنیم و روی سیر ها میریزیم تا بپزد و بسته شود. سبزی و برنج له شده را با آب نارنج و مقداری روغن در قابلمه ریخته و با حرارت ملایم یک ربع تا ۲۰ دقیقه بهم میزنیم سپس سیر و فلفل و تخم مرغ را به این مواد اضافه میکنیم و یکربع دیگر بهم میزنیم.