جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کیک خرما


کیک خرما

● مواد لازم:
▪ آب: دو و نیم لیوان
▪ خرما بدون هسته: ۲۸۰ گرم
▪ بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
▪ کره نرم: ۱۶۵ گرم
▪ شکر: ۲ لیوان
▪ جوش شیرین: ۲ قاشق مرباخوری
▪ تخم مرغ درشت: ۴ عدد
▪ آرد: ۳ لیوان
▪ …

مواد لازم:

آب:

دو و نیم لیوان

خرما بدون هسته:

۲۸۰ گرم

بکینگ پودر:

۲ قاشق مرباخوری

کره نرم:

۱۶۵ گرم

شکر:

۲ لیوان

جوش شیرین:

۲ قاشق مرباخوری

تخم مرغ درشت:

۴ عدد

آرد:

۳ لیوان

خامه:

یک سوم لیوان

شیره انگور:

۲ قاشق غذاخوری

وانیل:

به مقدار لازم

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کف قالب مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آب را جوش بیاورید، خرما و جوش شیرین را به آب اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه خنک شود.

۱۱۵ گرم کره را با همزن بزنید تا نرم شود، یک لیوان شکر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مواد را بزنید، هر بار ۲ عدد تخم مرغ را اضافه کنید و هر بار نیز مواد را هم بزنید. در این مرحله وانیل و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید.

همزن را روی سرعت کند قرار دهید و به طور متناوب آرد را در ۴ مرحله و مخلوط خرما را به مواد اضافه کنید.

مواد آماده شده را در قالب که از قبل آماده شده بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.

پس از کمی خنک شدن، کیک را روی سینی سیم دار برگردانید و بگذارید خنک شود.

در ظرف جداگانه باقی مانده شکر، بقیه کره، خامه و شیره انگور را با هم مخلوط کنید و در حالی که مرتب هم می زنید روی حرارت کم قرار دهید تا جوش بیاید. سپس بدون هم زدن دوباره سس را جوش بیاورید و زیر آن را خاموش کنید. در این مرحله کمی وانیل به سس اضافه کنید.

به هنگام سرو کردن، کیک را به ۱۲ قسمت برش بزنید و هر تکه کیک را با ۲ قاشق غذاخوری سس سرو کنید.