یکشنبه, ۲۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 16 March, 2025
مرغ کاری با نودل برنج

تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه
• مواد لازم
۲۳۰ گرم نودل پهن برنج
۶۸۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان، خرد شده به قطعات سه سانتیمتری
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
۴۵۰ گرم لوبیا سبز
۴۰۰ گرم شیر نارگیل شیرین نشده
نصف پیمانه آب
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری سس ماهی
نصف تا ۱ قاشق چایخوری خمیر کاری قرمز
¼ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
قاشق چایخوری پیمانه ریحان تازه
• طرز تهیه
۱. نودل های برنج را خرد و در آب خیس کنید و همچون دستور پخت روی پاکت، آنها را بپزید.
۲. در یک تابه، روی حرارت متوسط به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه سینه های مرغ را تفت دهید تا دیگر صورتی نباشند. سپس لوبیا سبز را اضافه کنید و بگذارید تا با مرغ ها پخته شوند. مخلوط مرغ را از تابه خارج کنید.
۳. در یک تابه، شیر نارگیل، آب، شکر، سس ماهی، خمیر کاری، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد. نودل ها و مرغ ها را داخل آن بریزید و هم بزنید و بگذارید دوباره بجوشد. حرارت را کم کنید تا سس کمی غلیظ و نودل ها نرم شوند. ریحان را داخل آن بپاشید و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست