جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
کلوچه های موکا
مواد لازم:
کره: ۲ قاشق غذاخوری
شکلات نیمه شیرین: ۱۱۲ گرم
تخم مرغ: یک عدد
پودر فوری قهوه: یک قاشق مرباخوری
شکر: یک چهارم پیمانه
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک هشتم قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
کره و ۵۶ گرم شکلات نیمه شیرین را گرم کنید.
تخم مرغ، پودر قهوه و شکر را در کاسه ای با همزن به مدت یک دقیقه هم بزنید تا مایه سبک شود.
مخلوط شکلات ذوب شده را با مخلوط تخم مرغ ترکیب کنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید. سپس با مخلوط شکلات ترکیب کنید و خوب هم بزنید.
باقی مانده شکلات را خرد و به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بماند.
مواد را به شکل استوانه ای به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار دهید.
فر را روی دمای ۱۸۵ درجه تنظیم کنید.
خمیر را حلقه ای برش بزنید ، روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۲ دقیقه در فر بگذارید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست