جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

دلمه کدوسبز


دلمه کدوسبز

● مواد لازم:
▪ کدو- ۵ عدد
▪ گوشت چرخ کرده- ۳۰۰ گرم
▪ برنج پخته شده- ۵ قاشق غذاخوری
▪ لپه پخته شده رب گوجه فرنگی و روغن مایع- از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
▪ سبزی (تره، جعفری، شوید، ترخان)- …

مواد لازم:

کدو- ۵ عدد

گوشت چرخ کرده- ۳۰۰ گرم

برنج پخته شده- ۵ قاشق غذاخوری

لپه پخته شده رب گوجه فرنگی و روغن مایع- از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری

سبزی (تره، جعفری، شوید، ترخان)- ۲۰۰ گرم

پیاز- یک عدد

ادویه- به میزان لازم

طرز تهیه:

کدوها را از عرض دو قسمت کنید و در ظرف آبی که در حال جوشیدن است، قرار دهید تا کمی نرم شود. بعد آن را در آب سرد بگذارید و داخل کدوها را با قاشق خالی کنید، طوری که دیواره کدوها آسیب نبیند.در ظرف دیگری پیاز خرد شده را تفت دهید و سپس گوشت را به آن اضافه کنید. لپه و برنج را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس سبزی خرد شده را به مواد اضافه کنید. ادویه را به همراه رب گوجه فرنگی کمی تفت دهید و سپس به مواد اضافه کنید. داخل کدوها را با مواد تهیه شده پر کنید و هر کدام از کدوها را به حالت ایستاده در قابلمه قرار دهید روی حرارت کم بگذارید؛ پس از نیم ساعت غذا آماده است