جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

چند پیشنهاد برای پیشگیری از آنفلوانزای نوع A


چند پیشنهاد برای پیشگیری از آنفلوانزای نوع A

به اعتقاد یک پزشک هندی، در هنگام اپیدمی جهانی یک بیماری، امکان عدم تماس با عامل آن بیماری تقریباً غیرممکن است درحالیکه امکان پیشگیری از ابتلاء به آن وجود دارد.
«دکتر وینای …

به اعتقاد یک پزشک هندی، در هنگام اپیدمی جهانی یک بیماری، امکان عدم تماس با عامل آن بیماری تقریباً غیرممکن است درحالیکه امکان پیشگیری از ابتلاء به آن وجود دارد.

«دکتر وینای گویال» می گوید: هنگامی که هنوز سالم هستید و بدن شما علائمی که ابتلاء به آنفلوانزای نوعA را نشان نمی دهد ، رعایت چند دستور العمل ساده از ابتلاء به بیماری و یا توسعه آن جلوگیری می نماید.

وی می افزاید: تنها راه ورود ویروس آنفلوانزای نوعA ازطریق دهان یا بینی می باشد. برای پیشگیری از بیماری کافیست نکات زیر را رعایت نمایید:

-دست های خود را چندین بار در روز بشویید.

-هیچیک از اجزاء صورت خود را لمس نکنید و در مقابل این وسوسه مقاومت نمائید. (مگر برای خوردن، پوشیدن، شستشو و سایر امور ضروری).

-دوبار در روز با آب نمک ولرم قرقره نمائید (می توانید از محلول لیسترین نیز استفاده کنید) ویروس آنفلوانزای نوعA از هنگام ورود از طریق دهان یا بینی به مدت ۲ الی ۳ روز در گلو باقی مانده و همانجا تکثیر می شود. با قرقره محلول های ضدعفونی کننده مانند آب نمک یا «لیسترین» می توانید از تکثیر ویروس و ابتلاء به بیماری جلوگیری نمائید. این توصیه ساده را بی اهمیت تلقی ننمائید.

-بینی خود را نیز حداقل یک بار در روز با آب نمک شستشو نمائید. این موضوع ممکن است برای برخی افراد کمی مشکل به نظر برسد اما با کمی تمرین موفق خواهید شد.

-مصونیت خود را ازطریق مصرف غذاها و میوه های حاوی ویتامین C افزایش دهید. چنانچه ناچار از مصرف قرص های ویتامین C می باشید، از وجود روی در آنها اطمینان حاصل کنید.

-هرچه می توانید مایعات گرم مانند چای، قهوه و... بنوشید. اثر نوشیدن مایعات گرم مشابه قرقره نمودن آب نمک اما به صورت معکوس می باشد. با قرقره نمودن، ویروس را از بدن خارج می نمائیم و با نوشیدن مایعات گرم، ویروس را به داخل معده انتقال می دهیم که در آنجا امکان تکثیر ندارد.

وی همچنین توصیه کرده که این دستورالعمل ها را برای سایرین فهرست نمائید. شما نمی دانید چه اشخاصی ممکن است باتوجه به آن زنده بمانند.