پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

تلخی بادنجان را از بین ببرید


تلخی بادنجان را از بین ببرید

همین كه بادنجان را پوست كندید، آن را درون آب نمك بیندازید. سپس آن را از آب نمك خارج ساخته و با یك حوله كاغذی‌، آهسته روی آن بزنید تا خشك شود. آنگاه آماده طبخ می‌‌باشد.
بادنجان را …

همین كه بادنجان را پوست كندید، آن را درون آب نمك بیندازید. سپس آن را از آب نمك خارج ساخته و با یك حوله كاغذی‌، آهسته روی آن بزنید تا خشك شود. آنگاه آماده طبخ می‌‌باشد.

بادنجان را پوست كنده‌، به وسیله چاقو از چهار طرف روی آن شكاف طولی ایجاد كنید. سپس روی آن نمك زده و بگذارید مدتی بماند، تلخی آن خارج خواهد شد.