سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

قزل آلا


قزل آلا

● مواد لازم
▪ کره: ۴ قاشق سوپ خوری
▪ شوید خردشده: یک قاشق سوپ خوری
▪ جعفری خردشده: یک قاشق سوپ خوری
▪ فیله ماهی قزل آلا: ۴ عدد
▪ آب لیموترش: ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم
● …

مواد لازم

کره:

۴ قاشق سوپ خوری

شوید خردشده:

یک قاشق سوپ خوری

جعفری خردشده:

یک قاشق سوپ خوری

فیله ماهی قزل آلا:

۴ عدد

آب لیموترش:

۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

طرز تهیه

کره را در کاسه فلزی کوچکی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.

سپس آن را به کاسه بلوری ای منتقل کنید. با اضافه کردن شوید، جعفری، نمک، فلفل و زعفران آن را مزه دار کنید.

اگر می خواهید ماهی را در روغن سرخ کنید، تابه ای آماده کرده و پس از ریختن مقداری روغن در آن، فیله ماهی ها را در کف تابه بچینید، در غیر این صورت، آن را روی سینی میله ای فر یا دستگاه دیگر مخصوص گریل کردن قرار دهید و پس از آن، با استفاده از قلم موی آشپزخانه سطح هریک از فیله ها را به مخلوط کره ای آغشته کنید و روی دیگر فیله ها را نیز برگردانده و به همین صورت مخلوط کره ای را بر آنها بمالید.

برای گریل کردن ماهی حدود ۱۰ دقیقه زمان لازم است. پس از آنکه ماهی ها خوب پخته شدند، آب لیموترش را روی آنها ریخته و همراه سبزیجات سرو کنید.