دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
همیشه تقصیر بچهها نیست
شب ادراری کودکان برای خیلی از خانوادهها، یک مشکل بزرگ و لاینحل است که از یادآوری آن احساس شرم میکنند اما شاید بهتر باشد که به جای احساس شرم، سرزنش کودک و تحت فشار قرار دادن او برای کنترل خود، کمی هم به ریشههای این مشکل فکر کنید. روانشناسان معتقدند شب ادراری کودکان، ریشه در ناراحتیهای روحی و روانی آنها دارد.
شب ادراری، معمولا در سن پنج تا هفت سالگی شروع میشود و در پسران نسبت به دختران بیشتر است اما پایان آن بستگی به شرایط کودک دارد و حتی گاهی تا بزرگسالی ادامه پیدا میکند. این مشکل میتواند تظاهری از وجود استرس کودک در هنگام تولد نوزاد جدید، مهاجرت و نقل مکان، دعواهای خانوادگی، اختلاف، جدایی والدین، تعویض مدرسه و ورود به مدرسه جدید باشد. البته گاهی هم دیده میشود که شب ادراری متعاقب مصرف برخی داروهای روانپزشکی اتفاق میافتد و باید والدین در این زمینه دقت بیشتری داشته باشند.
بنابراین اگر دچار یکی از این حالتها هستید، به جای آن که فکر کنید شب ادراری فرزند شما مشکلی به مشکلاتتان اضافه کرده است، سعی کنید محیط خانه را امن کنید و مطمئن باشید این مشکل خود به خود حل میشود چون فرزند شما هم اصلا مایل نیست که مثل بچههای کوچک در انجام امور بهداشتیاش دچار مشکل باشد. یادتان باشد کودکان باید دور از محیطهای تنش زا رشد کنند زیرا ناراحتیهای روحی و روانی و شب ادراری مکرر، عواقب جبران ناپذیری را برای آنان در پی دارد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست