جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
مجله ویستا

استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار


استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار

گوشت گاو (گوساله) ۴ تکه، هر کدام ۱۸۰ گرم (آنتروکوت (گوشت استیک از دنده برش خورده شده))

آماده سازی: ۵ دقیقه

مدت انتظار: ۱ ساعت

مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه

مواد لازم : برای ۴ نفر

گوشت گاو (گوساله) ۴ تکه، هر کدام ۱۸۰ گرم (آنتروکوت (گوشت استیک از دنده برش خورده شده))

دانه فلفل (مخلوط (فلفل سیاه، سبز، قرمز)) ۱/۴ فنجان

روغن گیاهی (با طعم ملایم. مانند طعم بادام) ۲ قاشق سوپخوری

خامه (پر چرب) ۱ فنجان

آب (داغ) ۱ فنجان

سس دمی گلیس ۳ قاشق سوپخوری

کره بدون نمک ۱ قاشق سوپخوری

دانه فلفل (جهت تزئین) ۱/۴ فنجان

سس دمی گلیس (نوعی سس قهوه ای فرانسوی، مخلوطی از سس قرمز و سس ورستر شایر)

طرز تهیه :

۱. با استفاده از یک وردنه، ۱/۴ فنجان دانه ی فلفل را لای یک دستمال تا شده له بکوبید.

۲. چربی اضافی را از استیک ها جدا کنید. با نمک و دانه های فلفل کوبیده شده مزه دار کنید.

۳. یک ماهیتابه ی بزرگ را روی شعله بگذارید. داخل آن روغن بریزید و روی شعله ی زیاد هر طرف استیک ها را به مدت ۴ دقیقه بپزید تا به حالت نسبتاً نیم پخته دربیایند.

۴. چربی را از ماهیتابه بیرون بریزید.

۵. سس دمی گلیس و آب داغ را اضافه کنید. هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

۶. خامه را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس آنقدر غلیظ شود که از پشت قاشق نریزد.

۷. کره را بریزید و هم بزنید. طبق ذائقه با نمک مزه دار کنید.

هنگام سرو:

روی هر ظرف گرم شده یک تکه استیک از وسط برش خورده قرار دهید. سس را با ملاقه روی استیک ها بریزید و دانه های فلفل خیس خورده را یکدست روی تمام قسمت ها پخش کنید.

نکته:

استیک برش نیویورکی بین استیک های پرچربی مانند استیک گوشت دنده و استیک های خیلی نازک مانند استیک سیرلیون (راسته) یا استیک فیله، غذای متعادل تری است. رگه های چربی در آن به مقدار بسیار مناسبی وجود دارد و این استیک برای گریل کردن عالی است.