چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

لوبیا، کاهش دهنده کلسترول خون


لوبیا، کاهش دهنده کلسترول خون

لوبیا، گیاهی علفی با ارزش غذایی بالاست که در کشورهای هند، چین، برزیل و آمریکا بسیار از آن استفاده می شود.
نتایج بررسی ها نشان می دهد، هر چه پوست لوبیا تیره تر باشد، میزان آنتی …

لوبیا، گیاهی علفی با ارزش غذایی بالاست که در کشورهای هند، چین، برزیل و آمریکا بسیار از آن استفاده می شود.

نتایج بررسی ها نشان می دهد، هر چه پوست لوبیا تیره تر باشد، میزان آنتی اکسیدان آن نیز بیشتر است.

فیبر قابل حل در آن، جذب گلوکز را تنظیم می کند.

فیبر غذایی موجود در آن، میزان کلسترول خون را کاهش می دهد.

منبع عالی مواد مغذی است که در روند سم زدایی نقش دارد و خطر بروز بسیاری از بیماری های التهابی حاد و قلبی عروقی را کاهش می دهد.

منبع عالی آهن است.

مس موجود در آن، بیماری های التهابی مانند روماتوئید را کاهش می دهد.

منیزیم لوبیا، با انعطاف پذیری عضله، اعصاب و رگ های خونی خستگی مفرط را برطرف می کند و در نتیجه از بروز بیماری هایی مانند آسم، درد عضله و میگرن پیشگیری می کند.

منبع عالی پروتئین و ۸ نوع اسید آمینه اساسی است.

ویتامین K آن، احتمال بروز سرطان را کاهش می دهد.

منگنز و کلسیم لوبیا در حفظ سلامت استخوان و پیشگیری از پوکی استخوان موثر است.