چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
لوبیا، کاهش دهنده کلسترول خون
لوبیا، گیاهی علفی با ارزش غذایی بالاست که در کشورهای هند، چین، برزیل و آمریکا بسیار از آن استفاده می شود.
نتایج بررسی ها نشان می دهد، هر چه پوست لوبیا تیره تر باشد، میزان آنتی اکسیدان آن نیز بیشتر است.
فیبر قابل حل در آن، جذب گلوکز را تنظیم می کند.
فیبر غذایی موجود در آن، میزان کلسترول خون را کاهش می دهد.
منبع عالی مواد مغذی است که در روند سم زدایی نقش دارد و خطر بروز بسیاری از بیماری های التهابی حاد و قلبی عروقی را کاهش می دهد.
منبع عالی آهن است.
مس موجود در آن، بیماری های التهابی مانند روماتوئید را کاهش می دهد.
منیزیم لوبیا، با انعطاف پذیری عضله، اعصاب و رگ های خونی خستگی مفرط را برطرف می کند و در نتیجه از بروز بیماری هایی مانند آسم، درد عضله و میگرن پیشگیری می کند.
منبع عالی پروتئین و ۸ نوع اسید آمینه اساسی است.
ویتامین K آن، احتمال بروز سرطان را کاهش می دهد.
منگنز و کلسیم لوبیا در حفظ سلامت استخوان و پیشگیری از پوکی استخوان موثر است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست