سه شنبه, ۲۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 18 June, 2024
مجله ویستا

نان همبرگری را خودتان درست کنید


نان همبرگری را خودتان درست کنید

مواد لازم :
آرد : ۳ پیمانه
تخم مرغ : ۱ عدد
روغن مایع : یک چهارم پیمانه
بهبود دهنده : نصف قاشق مربا خوری
خمیر مایه : ۱ قاشق سس خوری
شکر : ۱ قاشق مربا خوری
آب ولرم : ۱ پیمانه

طرز تهیه :
در یک ظرف …

مواد لازم :

آرد : ۳ پیمانه

تخم مرغ : ۱ عدد

روغن مایع : یک چهارم پیمانه

بهبود دهنده : نصف قاشق مربا خوری

خمیر مایه : ۱ قاشق سس خوری

شکر : ۱ قاشق مربا خوری

آب ولرم : ۱ پیمانه

طرز تهیه :

در یک ظرف بلور مایه خمیر رو با شکر مخلوط کرده و بعد آب ولرم اضافه کنید و با یک قاشق غیر فلزی کمی هم بزنید و روی اون در بذارید و در محیط گرمی قرار بدین تا پف کرده و عمل بیاد .

سپس روغن ، تخم مرغ ، مایه خمیر و مخلوط آرد و بهبود دهنده را مخلوط کرده و در آخر نمک می ریزیم و بمدت ۱۰ دقیقه ورز می دیم .

نکته : اگر چسبنده بود کمی آرد اضافه کنید . دقت کنید که اضافه کردن زیاد آرد باعث سفتی نان خواهد شد .

نکته : در صورتی که به دستتان می چسبد می توانید دستتان را کمی چرب کرده و ورز بدین .

نکته : دقت کنید که سطح خمیر باید مثل تصویر پایین صاف و یکدست شود .

بعد بمدت یک ساعت و نیم بهش استراحت می دیم تا حجم آن دو برابر بشه .

فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید .

از خمیر گلوله هایی برداشته و در دست گلوله می کنیم و در سینی چرب شده قرار می دیم . بین نانها حتما فاصله بذارید .

نکته : چونه ها را می توان به شکل نان همبرگر یا نان باگت فرم داد .

روی چونه ها را چرب کنید ( خیلی آرام تا پفشان نخوابد ) .

مجددا" بمدت ۳۰ دقیقه استراحت بدین .روی خمیرها نایلون بکشید .

نکته : می توان روی خمیرها سفره قرار داد تا محیط گرم و مرطوبی داشته باشند ، بشرطی که وزن سفره روی خمیر نیفتد و گرنه پف آنها می خوابد . درصورتیکه بتوانید بخار گرمی هم به زیر سفره هدایت کنید کیفیت نانها بهتر خواهد شد .

بعد روی نانها کنجد می پاشیم .

سپس در طبقه بالای فر و با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید .

نکته : موقع قرار دادن خمیرها در فر ؛ در سینی لعابی فر که طبقه پایین قرار دارد یک لیوان آب بریزید تا ایجاد بخار نماید .

این مقدار خمیر تقریبا ۷ چونه به ما می دهد .

بهتره چونه ها را وزن کنید تا همگی هم اندازه باشند .