چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

کیک یزدی هویج با ادویه


کیک یزدی هویج با ادویه

● مواد لازم برای تهیه ۲۴ قطعه کیک:
▪ آرد- دو و نیم پیمانه
▪ شکر- یک پیمانه
▪ کره آب شده- سه چهارم پیمانه
▪ بکینگ پودر- یک و نیم قاشق مرباخوری
▪ جوش شیرین- یک قاشق مرباخوری
▪ نمک- یک قاشق …

مواد لازم برای تهیه ۲۴ قطعه کیک:

آرد- دو و نیم پیمانه

شکر- یک پیمانه

کره آب شده- سه چهارم پیمانه

بکینگ پودر- یک و نیم قاشق مرباخوری

جوش شیرین- یک قاشق مرباخوری

نمک- یک قاشق مرباخوری

پودر دارچین- یک قاشق مرباخوری

پودر میخک- یک قاشق مرباخوری

پودر جوزهندی- یک قاشق مرباخوری

آب لیمو ترش- یک قاشق غذاخوری

هویج رنده شده- یک و نیم پیمانه

کشمش- نصف پیمانه

پودر قند- کمی

شیر- یک پیمانه

تخم مرغ- ۳ عدد

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کاغذهای کیک یزدی را در قالب قرار دهید. تمامی مواد به جز هویج، کشمش و پودر قند را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. سپس هویج و کشمش ها را اضافه و مخلوط کنید. هر کاغذ کیک یزدی را تا یک چهارم با مایه کیک پر کنید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود. سپس از فر خارج کنید و پس از این که کاملا خنک شد، کمی پودرقند روی آن بپاشید.