چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
کیک یزدی هویج با ادویه
مواد لازم برای تهیه ۲۴ قطعه کیک:
آرد- دو و نیم پیمانه
شکر- یک پیمانه
کره آب شده- سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر- یک و نیم قاشق مرباخوری
جوش شیرین- یک قاشق مرباخوری
نمک- یک قاشق مرباخوری
پودر دارچین- یک قاشق مرباخوری
پودر میخک- یک قاشق مرباخوری
پودر جوزهندی- یک قاشق مرباخوری
آب لیمو ترش- یک قاشق غذاخوری
هویج رنده شده- یک و نیم پیمانه
کشمش- نصف پیمانه
پودر قند- کمی
شیر- یک پیمانه
تخم مرغ- ۳ عدد
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کاغذهای کیک یزدی را در قالب قرار دهید. تمامی مواد به جز هویج، کشمش و پودر قند را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. سپس هویج و کشمش ها را اضافه و مخلوط کنید. هر کاغذ کیک یزدی را تا یک چهارم با مایه کیک پر کنید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود. سپس از فر خارج کنید و پس از این که کاملا خنک شد، کمی پودرقند روی آن بپاشید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست