شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

روغن کنجد نا مناسب برای سرخ کردن


روغن کنجد نا مناسب برای سرخ کردن

از آن جایی که نقطه دود روغن کنجد ۲۲۰درجه است برای سرخ کردن مناسب نیست به جز این که در حرارت های پایین و با مدت زمان کوتاه از آن استفاده شود.
روغن کنجد از روغن های مفید و مناسب در …

از آن جایی که نقطه دود روغن کنجد ۲۲۰درجه است برای سرخ کردن مناسب نیست به جز این که در حرارت های پایین و با مدت زمان کوتاه از آن استفاده شود.

روغن کنجد از روغن های مفید و مناسب در طبخ غذا محسوب می شود. این روغن حاوی اسید چرب اشباع شده بوده که عمدتاً حاوی چند باند دوگانه است بنابراین افراد مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی می توانند از این روغن استفاده کنند چراکه مصرف آن به کاهش کلسترول کمک می کند.

نکته بسیار مهم در مصرف این نوع روغن، استاندارد بودن آن و داشتن مجوزهای بهداشتی مناسب است چراکه نحوه استخراج روغن بر کیفیت آن تأثیر بسیار زیادی می گذارد.

در صورتی که استخراج آن با روش های نامطلوب باشد، می تواند منجر به افزایش پراکسیدان ها در آن شده و آسیب هایی از جمله بروز رادیکال های آزاد در بدن شود.

بهترین استفاده از این روغن در پخت و پز غذاها است به عنوان مثال با افزودن این روغن روی برنج و یا خورش می توان آن را مصرف کرد.