شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
روغن کنجد نا مناسب برای سرخ کردن
از آن جایی که نقطه دود روغن کنجد ۲۲۰درجه است برای سرخ کردن مناسب نیست به جز این که در حرارت های پایین و با مدت زمان کوتاه از آن استفاده شود.
روغن کنجد از روغن های مفید و مناسب در طبخ غذا محسوب می شود. این روغن حاوی اسید چرب اشباع شده بوده که عمدتاً حاوی چند باند دوگانه است بنابراین افراد مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی می توانند از این روغن استفاده کنند چراکه مصرف آن به کاهش کلسترول کمک می کند.
نکته بسیار مهم در مصرف این نوع روغن، استاندارد بودن آن و داشتن مجوزهای بهداشتی مناسب است چراکه نحوه استخراج روغن بر کیفیت آن تأثیر بسیار زیادی می گذارد.
در صورتی که استخراج آن با روش های نامطلوب باشد، می تواند منجر به افزایش پراکسیدان ها در آن شده و آسیب هایی از جمله بروز رادیکال های آزاد در بدن شود.
بهترین استفاده از این روغن در پخت و پز غذاها است به عنوان مثال با افزودن این روغن روی برنج و یا خورش می توان آن را مصرف کرد.
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 دولت چهاردهم ستاد انتخابات کشور
تهران شهرداری تهران قتل هواشناسی سرقت پلیس راهور پلیس قوه قضاییه سلامت سازمان هواشناسی محیط زیست آموزش و پرورش
خودرو قیمت دلار واردات خودرو بورس قیمت طلا بانک مرکزی حقوق بازنشستگان قیمت خودرو دلار دولت سیزدهم قیمت سکه بازار خودرو
ماه محرم سینمای ایران تئاتر الناز شاکردوست سریال سینما هنرمندان تلویزیون بهاره رهنما بازیگر کتاب فیلم
کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی روسیه جنگ غزه آمریکا جو بایدن غزه انگلیس اسرائیل فلسطین دونالد ترامپ چین حماس
فوتبال استقلال پرسپولیس یورو 2024 تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو لیگ برتر ترکیه نقل و انتقالات
هوش مصنوعی بهمن موتور فناوری سامسونگ هواپیما ناسا ایلان ماسک آیفون امنیت سایبری
رژیم غذایی ورزش سرطان کاهش وزن بیماری کمردرد فشار خون