یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
روغن کنجد نا مناسب برای سرخ کردن
از آن جایی که نقطه دود روغن کنجد ۲۲۰درجه است برای سرخ کردن مناسب نیست به جز این که در حرارت های پایین و با مدت زمان کوتاه از آن استفاده شود.
روغن کنجد از روغن های مفید و مناسب در طبخ غذا محسوب می شود. این روغن حاوی اسید چرب اشباع شده بوده که عمدتاً حاوی چند باند دوگانه است بنابراین افراد مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی می توانند از این روغن استفاده کنند چراکه مصرف آن به کاهش کلسترول کمک می کند.
نکته بسیار مهم در مصرف این نوع روغن، استاندارد بودن آن و داشتن مجوزهای بهداشتی مناسب است چراکه نحوه استخراج روغن بر کیفیت آن تأثیر بسیار زیادی می گذارد.
در صورتی که استخراج آن با روش های نامطلوب باشد، می تواند منجر به افزایش پراکسیدان ها در آن شده و آسیب هایی از جمله بروز رادیکال های آزاد در بدن شود.
بهترین استفاده از این روغن در پخت و پز غذاها است به عنوان مثال با افزودن این روغن روی برنج و یا خورش می توان آن را مصرف کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست