یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

آهارزدن پارچه‌ها


آهارزدن پارچه‌ها

▪ آهارزدن پارچه‌های مختلف
ـ ازقبیل (تورووال، رومیزی، سفره، سرودست و یقه‌های تزئینی زنانه و بچگانه) با استفاده از نشاسته خام ـ برنج ـ صمغ و ژلاتین آنها را آهار می‌زنید.
▪ آهارزدن …

آهارزدن پارچه‌های مختلف

ـ ازقبیل (تورووال، رومیزی، سفره، سرودست و یقه‌های تزئینی زنانه و بچگانه) با استفاده از نشاسته خام ـ برنج ـ صمغ و ژلاتین آنها را آهار می‌زنید.

آهارزدن پارچه‌های رنگین

ـ با استفاده از آب صمغ

ـ طرز تهیه نشاسته پخته

ـ ۱۵ تا ۱۶ گرم نشاسته در هر لیتر آب به نسبت آهار‌زدن مصرف می‌شود.

آهارزدن پارچه‌های ضخیم

ـ از مخلوط نشاسته و براکس،۸۰ گرم نشاسته را در یک لیتر آب سرد و ۲۰ گرم براکس را در آب نیم‌گرم و به‌علاوه ۴ گرم پارافین برای براق‌شدن آن استفاده می‌کنیم.

آهارزدن پارچه‌های لطیف

ـ با استفاده از آب برنج

ـ آهارزدن پیشبند بچه یا تور‌های رومیزی

ـ با استفاده از یک استکان نشاسته با کمی آب سرد

آهاززدن متقال بالش

ـ یک قاشق غذا خوری نشاسته با دو لیترآب

ـ طرز استفاده از ژلاتین برای آهارزدن

ـ با استفاده از یک عدد ژلاتین با دو لیتر آب جوش

آهارزدن پارچه‌های نخی

ـ با استفاده از نشاسته می‌توان پارچه‌های نخی را آهارزد