چهارشنبه, ۲۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 12 June, 2024
مجله ویستا

رنج زنان به خاطر زیبایی


رنج زنان به خاطر زیبایی

پوشیدن کفش​های پاشنه بلند در زندگی روزمره​ زنان بسیاری در سراسر جهان در جریان است علاقه به زیبایی و میل به بهتر بودن باعث بالارفتن میزان استفاده از کفش​های پاشنه بلند شده است مصرفی که میانسالی خیلی از خانم​ها را با درد و ناراحتی زیاد در ناحیه پا همراه کرده است

پوشیدن کفش​های پاشنه بلند در زندگی روزمره​ زنان بسیاری در سراسر جهان در جریان است. علاقه به زیبایی و میل به بهتر بودن باعث بالارفتن میزان استفاده از کفش​های پاشنه بلند شده است. مصرفی که میانسالی خیلی از خانم​ها را با درد و ناراحتی زیاد در ناحیه پا همراه کرده است.

پوشیدن کفش​های پاشنه بلند در زندگی روزمره​ زنان بسیاری در سراسر جهان در جریان است. علاقه به زیبایی و میل به بهتر بودن باعث بالارفتن میزان استفاده از کفش​های پاشنه بلند شده است. مصرفی که میانسالی خیلی از خانم​ها را با درد و ناراحتی زیاد در ناحیه پا همراه کرده است.

وقتی کفش پاشنه بلند می​پوشید، فشار پاشنه کفش باعث کشیده​تر به نظر آمدن ساق پا می​شود البته در همین زمان که ساق​هایتان کشیده​تر به نظر می​آیند عضله​های پایتان به شدت منقبض شده​اند که این امر در طولانی مدت باعث کوتاه و سفت شدن عضله خواهد شد و بدن را از تعادل خارج می​کند. نیاز است که وزن بدن به صورت مساوی روی پاشنه تقسیم شود اما پاشنه​های بلند باعث جمع شدن فشار بدن در نوک انگشتان می​شود؛ جایی که تحمل این همه فشار را ندارد. غیر از این به زانو نیز فشار زیادی آورده می​شود. مطالعات نشان می​دهد که پاشنه بلند کفش فشار زیادی به جلو و پشت زانو وارد می​کند.

پوکی استخوان، ​کمردرد،​ بی​حسی انگشتان پا و زانو درد از جمله بیماری​های رایج در میان بانوانی است که در جوانی علاقه زیادی به پوشیدن کفش پاشنه بلند داشته​اند.

● کف پا، قلب دوم شماست!

حکیم ابوعلی سینا بر این اعتقاد بود که رابطه ویژه‌ای بین کف پا و اعضای بدن وجود دارد و بعد از آن ماساژ کف پا به وجود آمد. ماساژی که از طریق تأثیرگذاری بر مرکز انرژی هر عضو در کف پا، به درمان آن عضو و بهبود بخشیدن به وضعیت آن می‌پرداخت. امروزه افرادی که یوگا کار می کنند بر این اعتقاد هستند که کف پا دارای مراکز انرژی‌ای است که بدن از طریق آن نقطه‌ها با جهان بیرون تماس برقرار می کند. چاکرای کف پا تمام چاکراهای دیگر را به زمین متصل می کند. در کنار این اعتقادات روشی به نام رفلکسولوژی یا بازتاب درمانی وجود دارد. روشی درمانی که از طریق ماساژ کف پا و بعضی اندا‌م‌های دیگر کار خود را انجام می‌دهد. اهل طب سنتی هستید، دنیای مدرن را می‌پسندید یا بر پایه مسائل علمی قدم برمی‌دارید؟ جزء هر کدام از این دسته‌ها که باشید باید بدانید که کف پای شما عضو مهم و قابل توجهی است و نیاز به توجه بیشتر شما دارد.

● لژ را جایگزین پاشنه کنید!

اگر قد کوتاهی دارید و به همین دلیل به کفشهای پاشنه بلند عشق می ورزید تا بلند قدتر به نظر بیایید. بهتر است برای استفاده های طولانی مدت از کفشهای لژدار استفاده کنید. لژ میتواند همان تأثیر کفش پاشنه بلند را در ظاهر شما داشته باشد با این تفاوت که تأثیرات منفی آن را به همراه نخواهد داشت.

● دقت کنید! تا زیبایی و سلامتی را با هم داشته باشید

اگر به سلامت خودتان به اندازه زیبایی توجه دارید از همین امروز سعی کنید میزان استفاده از کفش​های پاشنه بلند را کاهش دهید. استفاده از کفش های پاشنه بلند را محدود به مهمانی و مراسم خاص کنید و برای مصرف روزانه کفش‌های راحت را انتخاب کنید.

● قانون ۳ساعت را رعایت کنید

اگر به پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند به شدت علاقه دارید و یا مجبور هستید که بپوشید سعی کنید که زمان استفاده​تان هر دفعه، بیشتر از سه ساعت نباشد و بعد از درآوردن کفش، پاهایتان را ماساژ بدهید. به خستگی پاهایتان بیشتر توجه کنید و با استراحت دادن به آنها آینده​ای کم درد و سلامتی بیشتر را برای خودتان رقم بزنید.

● به ۳-۴cm رضایت بدهید

هر چه پاشنه کفش بلندتر باشد فشاری که به ساق، انگشتان و زانو می​آید بیشتر خواهد بود.توصیه می​شود که بلندی پاشنه کفش​تان بیش از ۳ تا ۴ سانتیمتر نباشد.

تا قادر به ایجاد تعادلی نسبی به بدنتان باشید و از تأثیرات توزیع نامناسب وزن در نتیجه استفاده از پاشنه​های بلند کفش جلوگیری کنید.

معمولا وقتی بعد از یک روز کاری پرمشغله به خانه برمی گردید، بیشتر از همه در چه عضوی از بدنتان احساس خستگی و درد دارید؟ پا عضو به دردآمده اکثر افراد در فعالیت های روزانه است. زیرا دقیقا زمانی که از تخت خواب خارج می شویم، فعالیت پاها شروع می شود و تا زمانی که به خانه باز گردیم و روی کاناپه بنشینیم فشار بدنمان به روی پاها ادامه خواهد داشت. پس خوب است با این عضو پرمشغله و فعالمان کمی مهربان تر باشیم تا او هم رفیق بهتری برای روزهای میانسالی‌مان باقی بماند.