جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مرغ پرتقالی با ادویه فرانسوی
![مرغ پرتقالی با ادویه فرانسوی](/web/imgs/16/11/fxmsk1.jpeg)
مرغ با پرتقال و ادویههای پر خاصیت، غذایی خوشمزه، دلچسب و سالم است که خانواده شما را شاداب نگه میدارد.
مناسب برای: ۴ نفر
زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت
این غذای فرانسوی بهانه خوبی است که یکی از سیزیجات پرطرفدار در آشپزی فرانسوی یعنی رازیانه را بهتر بشناسیم و بیشتر از آن استفاده کنیم. پیشنهاد میشود این غذا با برنج قهوهای سرو شود که نتیجه آن یک وعده غذای فوقالعاده سالم و لذیذ خواهد بود.
هرچند که استفاده از رازیانه تنها در حد پیشنهاد مطرح میشود و در این دستور پخت ضروری نیست، اما بد نیست آن را امتحان کنیم. ممکن است آن را تا بهحال تست نکرده باشیم. به هر صورت این احتمال وجود دارد که یکی از سبزیجات مورد علاقهمان شود.
در زمان ۱ ساعته میتوانید مرغ پرتقالی باادویه فرانسوی و سبزیجات مقوی و مختلف را آماده کنید.
مواد لازم:
سینه مرغ: ۶۰۰ گرم
قارچ: ۲۳۰ گرم
ژامبون: ۱۱۰ گرم
پرتقال: ۴ عدد
پیاز: ۱ عدد
رازیانه: ۱ عدد
کره: ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
ادویه فرانسوی: ۲ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ بدون استخوان را بهصورت شنیسلی خرد میکنیم.
کره را در یک تابه گود بر روی حرارت ملایم ذوب میکنیم. سینههای مرغ را اضافه کرده، حدود ۱۵ دقیقه (بسته به ضخامت گوشت) سرخ میکنیم تا جایی که قهوهای رنگ شده و کاملا بپزد.
در این بین قارچ را همراه با رازیانه و ژامبون آماده میکنیم. قارچ را به خوبی شسته و برش میزنیم. برگهای بیرونی رازیانه، ریشه و دیگر قسمتها را جدا کرده و ریز برش میزنیم. پوست پیاز را گرفته و حلقهای خرد میکنیم. ژامبون را به شکل باریکههای کوچک برش میزنیم.
مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج میکنیم.
در ادامه روغن زیتون را اضافه کرده و تا ۱ دقیقه حرارت میدهیم. حلقههای برش خرده پیاز را در کنار قارچ، رازیانه و ژامبون اضافه کرده، بر روی حرارت ملایم در حالی که گهگاه مواد را تفت میدهیم، تا ۱۵ دقیقه سرخ میکنیم.
مرغ را به تابه بازگردانده و ادویه فرانسوی را همراه با نمک و فلفل بر روی آن میپاشیم.
آب ۴ عدد پرتقال را بگیرید و کمی هم از پوست آن را برای تزئین رنده کنید.
آب پرتقال را بر روی مواد درون تابه ریخته و حرارت را طوری تنظیم میکنیم که مایع درون تابه کمی جوش بزند.
شعله را کم میکنیم تا آرام بپزند و سس کمی غلیظ شود.
غذا آماده است. با برنج یا نان نوش جان کنید.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران محمدجواد ظریف دولت چهاردهم پزشکیان دولت دولت سیزدهم ظریف انتخابات علی باقری رهبر انقلاب رئیس جمهور
آتش سوزی هواپیما بیمارستان شریعتی هواشناسی پلیس تهران قتل شهرداری تهران پشه آئدس گرما عزاداری محرم زلزله
واردات خودرو بازنشستگان حقوق بازنشستگان خودرو قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو اربعین دلار قیمت سکه مالیات
تلویزیون فضای مجازی سینما امام حسین سینمای ایران دفاع مقدس فیلم صداوسیما بازیگر
فناوری دانشگاه تهران ماه آزمون سراسری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ جو بایدن ترامپ غزه فلسطین اسرائیل روسیه جنگ غزه چین طوفان الاقصی ترور ترامپ
فوتبال پرسپولیس استقلال علی علیپور باشگاه پرسپولیس لیگ برتر سپاهان تراکتور مهدی طارمی علیرضا بیرانوند لیگ برتر ایران رئال مادرید
اینترنت هوش مصنوعی عیسی زارع پور سرعت اینترنت ناسا اپل وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
چاقی گرمازدگی کاهش وزن سرطان بارداری صبحانه گیاهان دارویی