دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

پاستا گوشت


پاستا گوشت

● طرز تهیه:
ابتدا گوشت‌ها را به صورت تکه‌های ریز بریده و همراه با سس سویا روی حرارت تفت می‌‌دهیم. سپس اسپاگتی را به مدت ۱۰ دقیقه در آب می‌‌جوشانیم و آبکش می‌‌کنیم. به ترتیب پیاز، …

طرز تهیه:

ابتدا گوشت‌ها را به صورت تکه‌های ریز بریده و همراه با سس سویا روی حرارت تفت می‌‌دهیم. سپس اسپاگتی را به مدت ۱۰ دقیقه در آب می‌‌جوشانیم و آبکش می‌‌کنیم. به ترتیب پیاز، کلم بروکسل (خردشده) فلفل دلمه‌ای (خلال شده) سیر و زنجبیل را به آن اضافه کرد و کمی حرارت می‌‌دهیم. در پایان گوشت، سرکه بالزامیک را نیز به مایه می‌‌افزاییم و بعد از تفت دادن سرو می‌‌نماییم.

گوشت گوساله (راسته).. ۳۰۰ گرم

اسپاگتی:

۴۰۰ گرم

سیر:

دو حبه

پیاز:

یک عدد

روغن کنجد:

چهار قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای:

یک عدد

کلم بروکسل (فندقی):

هشت عدد

سرکه بالزامیک:

دو قاشق غذاخوری

زنجبیل:

دو سانتی‌متر

سس سویا:

سه قاشق غذاخوری