دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
پاستا گوشت
طرز تهیه:
ابتدا گوشتها را به صورت تکههای ریز بریده و همراه با سس سویا روی حرارت تفت میدهیم. سپس اسپاگتی را به مدت ۱۰ دقیقه در آب میجوشانیم و آبکش میکنیم. به ترتیب پیاز، کلم بروکسل (خردشده) فلفل دلمهای (خلال شده) سیر و زنجبیل را به آن اضافه کرد و کمی حرارت میدهیم. در پایان گوشت، سرکه بالزامیک را نیز به مایه میافزاییم و بعد از تفت دادن سرو مینماییم.
گوشت گوساله (راسته).. ۳۰۰ گرم
اسپاگتی:
۴۰۰ گرم
سیر:
دو حبه
پیاز:
یک عدد
روغن کنجد:
چهار قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای:
یک عدد
کلم بروکسل (فندقی):
هشت عدد
سرکه بالزامیک:
دو قاشق غذاخوری
زنجبیل:
دو سانتیمتر
سس سویا:
سه قاشق غذاخوری
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران صادق زیباکلام مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات دولت انتخابات مجلس مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت سیزدهم
قتل سیل فضای مجازی تهران هواشناسی شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی سلامت پلیس وزارت بهداشت بارش باران
سایپا خودرو حج تمتع قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا گاز بازار خودرو حقوق بازنشستگان نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
کتاب نمایشگاه کتاب تهران کتابخانه جشنواره فیلم فجر دفاع مقدس تئاتر سینمای ایران تلویزیون رضا عطاران سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سریال
فناوری کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا حماس افغانستان سازمان ملل اوکراین رفح
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر بازی هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران سپاهان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی همراه اول شفق قطبی خورشید ایلان ماسک تبلیغات ناسا اپل نوآوری گوگل
سرطان رژیم غذایی درمان و آموزش پزشکی دیابت فشار خون قهوه بارداری افسردگی