جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سوپ سیب زمینی و گل کلم


سوپ سیب زمینی و گل کلم

● مواد لازم
▪ چهار قاشق مرباخوری کره
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ نصف فلفل دلمه زرد خردشده
▪ یک عدد هویج
▪ نصف قاشق مرباخوری زیره سبز
▪ یک قاشق مرباخوری زردچوبه
▪ دو قاشق مرباخوری پودرکاری
▪ …

مواد لازم

چهار قاشق مرباخوری کره

یک عدد پیاز خرد شده

نصف فلفل دلمه زرد خردشده

یک عدد هویج

نصف قاشق مرباخوری زیره سبز

یک قاشق مرباخوری زردچوبه

دو قاشق مرباخوری پودرکاری

دو حبه سیر

۶۰۰ گرم سیب زمینی خرد شده

چهار فنجان آب مرغ

دو فنجان آب

دو فنجان گل کلم خرد شده

یک و نیم قاشق مرباخوری نمک

یک فنجان ذرت کنسرو شده

دو عدد کدو خرد شده

نصف فنجان برگ خرد شده گشنیز

طرز تهیه

پیاز را در کره تفت دهید. سپس فلفل دلمه، هویج و زیره را اضافه کنید تا مواد نرم شوند. سپس زردچوبه و پودر کاری را با سیر اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.

آب مرغ و آب را اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید. سپس سیب زمینی، گل کلم و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا برای نیم ساعت بپزد. سپس ذرت را به همراه کدو خرد شده به مواد درون قابلمه اضافه و برای ۱۰ دقیقه دیگر اجازه دهید مواد به آرامی با هم بپزند. نیمی از سوپ را درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پس از این که نرم شد آنها را به مواد درون قابلمه اضافه و با سبزی خرد شده روی آن را تزئین کنید.

[مینا تنهایی]