چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
پوره سیب زمینی با پیاز
مواد لازم برای ۱۲ نفر
سیب زمینی پوست شده و ریز خرد شده:
یک و نیم کیلوگرم
نمک:
یک قاشق مرباخوری
روغن زیتون:
۲ قاشق غذاخوری
پیاز زرد خرد شده:
۲ عدد بزرگ
کره نرم:
یک چهارم لیوان
ریحان تازه و خرد شده:
۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه:
یک چهارم قاشق مرباخوری
خامه رقیق و یا شیر:
سه چهارم لیوان
پنیر پارمیزان:
۲۸ گرم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را با نصف قاشق مرباخوری نمک آب پز کنید تا نرم شود.سپس آبکشی کنید. در ماهیتابه ای روغن را داغ کنید و پیاز را به آن بیفزایید و پس از کمی تفت دادن بگذارید تا سرخ و طلایی شود. سیب زمینی را پوره کنید و کره، ریحان، فلفل و بقیه نمک را به مواد اضافه کنید. به تدریج خامه را به مواد اضافه کنید تا مواد سبک و پفکی شود. پوره را با پیاز سرخ شده و پنیر پارمیزان سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست