جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

پوره سیب زمینی با پیاز


پوره سیب زمینی با پیاز

● مواد لازم برای ۱۲ نفر
▪ سیب زمینی پوست شده و ریز خرد شده: یک و نیم کیلوگرم
▪ نمک: یک قاشق مرباخوری
▪ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
▪ پیاز زرد خرد شده: ۲ عدد بزرگ
▪ کره نرم: یک چهارم لیوان …

مواد لازم برای ۱۲ نفر

سیب زمینی پوست شده و ریز خرد شده:

یک و نیم کیلوگرم

نمک:

یک قاشق مرباخوری

روغن زیتون:

۲ قاشق غذاخوری

پیاز زرد خرد شده:

۲ عدد بزرگ

کره نرم:

یک چهارم لیوان

ریحان تازه و خرد شده:

۲ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه:

یک چهارم قاشق مرباخوری

خامه رقیق و یا شیر:

سه چهارم لیوان

پنیر پارمیزان:

۲۸ گرم

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را با نصف قاشق مرباخوری نمک آب پز کنید تا نرم شود.سپس آبکشی کنید. در ماهیتابه ای روغن را داغ کنید و پیاز را به آن بیفزایید و پس از کمی تفت دادن بگذارید تا سرخ و طلایی شود. سیب زمینی را پوره کنید و کره، ریحان، فلفل و بقیه نمک را به مواد اضافه کنید. به تدریج خامه را به مواد اضافه کنید تا مواد سبک و پفکی شود. پوره را با پیاز سرخ شده و پنیر پارمیزان سرو کنید.