جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا
پوره سیبزمینی با پیازچه
![پوره سیبزمینی با پیازچه](/web/imgs/16/11/gf0my1.jpeg)
مواد لازم
۴۵۰ گرم سیبزمینی
دو قاشق غذاخوری کره
کمی نمک
یک حبه سیر
دو قاشق غذاخوری پیازچه
طرز تهیه
سیبزمینیها را با پوست بهخوبی بشویید و سپس خیلی نازک پوست آن را بگیرید. سیبزمینیها را خرد کنید یک قاشق از کره را درون تابهای ریخته و سیبزمینیها را درون آن بریزید و در ظرف را بگذارید تا برای ۲۰ دقیقه بهخوبی پخته و نرم شود. سپس آنها را با نوک یک چنگال بهخوبی نرم کرده و با بقیه کره بهخوبی مخلوط کنید و به میزان دلخواه به آن نمک بپاشید.
سیر را له کرده و همراه با پیازچه خرد شده روی عصرانه بریزید و با نوک چنگال آن را هم بزنید. این عصرانه را با نان سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست