یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
جنگ میکروبی پنتاگون
مدارک و شواهدی هشداردهنده به دست آمده اند که از سوی منابع علمی جدی و معتبر گردآوری و تهیه گردیده و نشان می دهند که دولت آمریکا در آستانه تولید «سلاحی» است - یا که تاکنون موفق به ساخت آن گردیده- که «گریپ یا آنفلوآنزای مرغی» نام دارد. چنانچه گزارشات متعدد در این زمینه صحت داشته باشند، این موضوع می تواند پاندمی جدیدی در سراسر کره زمین پدید آورد. و این پاندمی می تواند بسیار مخرب تر از اپیدمی گریپ اسپانیایی سال ۱۹۱۸ باشد که پیش از ریشه کن شدن، حدود ۳۰ میلیون تن را در سراسر جهان به کام مرگ فرستاد. تجارب پنتاگون و موسسه ملی بهداشت آمریکا که با استفاده از بقایای منجمد شده ویروس سال ۱۹۱۸ به دست آمده، یک دیوانگی علمی محض است. آیا آمریکایی ها در آستانه به راه انداختن یک پاندمی گزینه ای نژادی قرار دارند که در چهارچوب روندی اجباری برای مایه کوبی با واکسنی به اصطلاح «ضد» گریپ مرغی، شیوع می یابد.
آنچه در پی می آید، گزارشی است به قلم «اف. ویلیام انگداهل»، محقق و نویسنده سایت های خبری- تحلیلی «موندیالیزاسیون» و «گلوبال ریسرچ» که سایت «آلترانفو» نیز آن را به چاپ رسانده است. «نفت، جنگ یک قرن: نظم نوین انگلیسی- آمریکایی» و «بذرهای نابودی: برنامه پنهان دستکاری ژنتیکی» از دیگر آثار این محقق است.
● سرویس خارجی کیهان
دلایل محکمی وجود دارند که نشان می دهند بخش هایی از صنعت داروسازی بین المللی در راستای همکاری با دولت آمریکا، برای ساخت ویروسی تحت عنوان «ویروس «اچ ۵ ان۱» (H۵N۱) در تلاشند، که تغییرات ژنتیکی حاصل در آن می تواند پاندمی وحشتناکی را به راه اندازد. و این پاندمی که تماماً ساخته و پرداخته دست بشر است، می تواند بسیار مرگبارتر از «گریپ اسپانیایی سال ۱۹۱۸ باشد که گفته می شود ۳۰میلیون تن را از پای در آورد. «آلفرد دبلیو کرازبی» در کتاب خود - «پاندمی فراموش شده آمریکا: گریپ سال ۱۹۱۸» می نویسد: گریپ اسپانیایی به شیوه ای بسیار غیرعادی عمل می کرد، چرا که قربانیانش نوزادان و افراد مسن بودند.
«رایما یی لایبو»، رئیس «بنیاد راه حل های طبیعی» - یک گروه نظارت و مراقبت شهروندی که بر صنعت داروسازی نظارت دارد- اذعان می دارد:«بهترین برآورد انجام گرفته توسط نیروهای اطلاعاتی ما این است که پاندمی گریپ مرغی تاکنون به لطف نبوغ ژنتیک درآمریکا و از طریق ادغام مرگبار مجموع کروموزوم های پاندمی سال ۱۹۱۸- که به «گریپ اسپانیایی» معروف است- با «دی ان ای» ویروس بی خطر «اچ ۵ ان ۱» در کشتی بر پایه سلول های کلیه های انسان، به وجود آمده است. و این چیزی است که موسسه ملی بهداشت آمریکا و سازنده واکسن آن را افشا ساخته اند. برخی ویروس شناسان بر این باورند که این موضوع به ویروس جهش یافته ساخته دست بشر اجازه می دهد سلول های انسانی را شناسایی و بدانها حمله ور گردد.
چنانچه این موضوع آنگونه که «رایما لایبو» بر آن تاکید دارد، صحت داشته باشد، «واقعیتی بر پایه علم ویروس شناسی بارز می گردد که : عموم مردم اطلاع نیافته است که ساخت واکسنی بر ضد ویروسی که هنوز وجود خارجی ندارد، غیرممکن است! تلاش های روابط عمومی در جهت عکس عمل می کند. چنانچه واکسنی بر ضد گریپ مرغی در شکل پاندمیک آن ساخته شده باشد، این بدان معناست که ویروس پاندمیک پیش ازاین نیز وجود داشته است.
ژنوم یا مجموعه کروموزوم های ویروس مسئول پاندمی سال ۱۹۱۸ موسوم به «گریپ اسپانیایی»، اخیراً و کاملاً عامدانه توسط دولت آمریکا و از جسد منجمد شده فردی که در سال ۱۹۱۸ بر اثر این گریپ در آلاسکا درگذشته بود، به دست آمده و احیا شده است. به دلیل این احیا و ظهور مجدد ویروس، گریپ مرغی و «واکسن» آن اکنون به تهدیدی بسیار مهم و جدی برای بهداشت عمومی تبدیل شده است.
گریپ اسپانیایی که جز نامش هیچ چیز از اسپانیا به ارث نبرده است، در واقع در یکی از نخستین برنامه های سلاح های میکروبی آمریکا پدید آمده و طی نخستین مایه کوبی اجباری ارتش این کشور در جریان جنگ جهانی اول، به جوانانی در سلامت کامل یا به عبارت دیگر، «سربازان»، تزریق شده است. «گریپ اسپانیایی» که در پایگاه های نظامی آمریکا در «کانزاس» متولد گردیده، یکی از مرگبارترین پاندمی های تاریخ مدرن به شمار می رود. این بیماری همچنین یکی از موفق ترین سلاح های میکروبی بوده که تاریخ بشریت تا به امروز به خود دیده است.
تاکنون تنها حدود ۳۸۵ مورد انسانی «گریپ مرغی» در سراسر جهان ردیابی شده (البته با فرض براین که اطلاعات ارائه شده قابل اعتماد است) که ۲۴۳ قربانی برجای گذارده است. در راستای به نمایش گذاشتن پوچی و بیهودگی تمامی این تلاش ها، «لایبو» خاطرنشان می کند که مرگ ناگهانی حاصل از مشکلات قلبی- که پژوهشگران مصرانه تاکید دارند با مصرف «آسپارتام» (Aspartame) در ارتباط است. یکی از دلایل عمده مرگی است که به عنوان مثال و طبق گزارش «مرکز کنترل بیماری ها»، ۴۶۰ هزار آمریکایی را درسال ۱۹۹۹ به کام مرگ فرستاد و این رقم کماکان درحال افزایش است.
اما «آسپارتام» ماده ای نیست که هدف انتقادات قرار داشته باشد. خواندن یادداشتی در پای این گزارش جالب توجه است که نشان می دهد که «جی دی سیرل اندکو» (GD Searle co)، شرکت دارویی «شیکاگو» درسال های دهه ۰۱۹۸ در معرض خطر از دست دادن مجوز خود از «اداره مواد غذایی و دارویی» دولت آمریکا قرار داشت که «دونالد رامسفلد»- که هنوز در شمار اعضای دولت آمریکا نبود- به ریاست «سیرل» منصوب گردید. و «رامسفلد» برای به دست آوردن رضایت و موافقت این اداره دست به دامن دوستان و آشنایان شد، آنهم به رغم آن که نتایج آزمایشات عوارض دارویی جدی و بسیار مهمی را بر سلامت موش های آزمایشگاهی نشان می داده است.
همین «دونالد رامسفلد» سپس به ریاست یک شرکت دارویی «کالیفرنیا» به نام «گایلید ساینسز (Gilead Sciences Inc) برگزیده شد و به اولین سهامدار آن تبدیل گردید. این شرکت درسال ۶۱۹۹ داروی «تامیفلو» (Tamiflu) را ابتدا به عنوان دارویی علیه ایدز و سپس به عنوان واکنسی برضد گریب مرغی «اچ ۵ ان ۱» به بازار عرضه داشت. درسال ۷۱۹۹، «دونالد اچ رامسفلد» به ریاست شورای اداری شرکت فوق منصوب گردید و تا سال ۱۲۰۰ که به وزارت دفاع دولت «بوش» دست یافت، دراین مقام باقی ماند. وی همان هنگام که در سمت وزیر دفاع فعالیت می کرد، حاضر نشد به رغم بروز اختلافاتی پیرامون تداخل منافع میان مشاغل دولتی و آزادش سهام خود را بفروشد، زیرا که دستور خرید مقادیر زیادی «تامیفلو» به ارزش یک میلیاد دلار را صادر کرده بود که قراربود محض «احتیاط» به پرسنل نظامی آمریکا تزریق گردد. پس از آن، ثابت گردید که داروی «تامیفلو» به هیچوجه نمی تواند به عنوان دارویی برضدویروس «اچ ۵ ان ۱» به کار گرفته شود و عوارض جانبی آن نیز گاه بسیار جدی و مهم است.
«لایبو» اضافه می کند: «با توجه به فقدان شرم آور مدرکی که نشان از تهدید یک ویروس اچ ۵ ان ۱ داشته باشد که ساخته دست بشر نیست، چگونه می توانیم توضیح دهیم که دولت بوش میلیاردها دلار خرج می کند تا هریک از ۰۵ ایالت را برای آنچه که آنها «پاندمی اجتناب ناپذیر گریپ مرغی» نامگذاری کرده اند و ادعا می شود که می تواند بیش از نیمی از آمریکایی ها و به همین اندازه از مردم کره زمین را از پای درآورد، آماده سازد.
نگران کننده تر آن که، خبرگزاری «آسوشیتدپرس» در گزارشی که ۳ ژوئن به چاپ رسید، خاطرنشان کرد که طبق اظهارات یک مسئول مملکتی، شرکت «تایسون فودز» (Tyson Foods Inc) کار کشتن و دفن لاشه های ۵۱ هزار مرغ بیمار را که در شمال غربی «آرکانزاس» در معرض ویروس گریپ مرغی قرار داده شده بودند، آغاز کرده است!»
«تایسون فودز» بزرگترین تولیدکننده صنعتی مرغ جهان است که بارها به دلیل شرایط بسیار بد پرورش و کشتار حیوانات خود، مورد انتقاد قرار گرفته است. در ژانویه ۵۲۰۰، دیوان محاسبات آمریکا گزارشی تحت عنوان «امنیت در بخش گوشت و صنعت مرغداری» تسلیم مجلس سنای این کشور کرد که در آن چنین نتیجه گیری شده بود: گوشت و کارخانجات تبدیل فرآورده های مرغی از بالاترین میزان صدمات و بیماری برخوردارند! این دیوان در اثبات ادعای خود به قرار گرفتن فرآوردهای حیوانی در معرض «موادشیمیایی خطرناک، خون، مدفوع، مشکلات تشدید شده براثر تهویه نادرست و غالباً دمای فوق العاده بالا اشاره و تصریح کرد، «کارگران عموماً با شرایطی خطرناک و محیط زیستی بسیار پر سر و صدا مواجه و دست به گریبانند و باید در فضاهایی بسیار کوچک و محدود با دستگاه ها و ابزار خطرناک کار کنند.»
روند صنعتی شدن پرورش مرغ و کشتار در آمریکا تا بدانجا پیشرفت کرد که در سال ۳۲۰۰- که نخستین موارد ویروس گریپ مرغی «اچ ۵ ان ۱» در آسیا گزارش شد-، پنج شرکت چند ملیتی و غول آسای صنعت غذایی- کشاورزی بر بخش های تولید و تبدیل گوشت مرغ در آمریکا تسلط داشتند. این پنج شرکت عبارت بودند از: «تایسون فودز» بزرگترین شرکت صنعت غذایی- کشاورزی جهان، «گلدکیست» (Gold Kist lnc.)، «پیلگریمز پراید» (Pilgrimصs Pride)، «کان آگرا پولتری» (ConAgra Poultry) و «پردیو فارمز» (Perdue Farms). در غالب مواردی که گریپ مرغی در آسیا مشاهده گردیده، بروز بیماری به اینگونه کارخانجات عظیم و گسترده فرآورده های مرغی نسبت داده شده است.
لازم به یادآوری است که صنعت گوشت مرغ نقشی مرکزی در بحران گریپ مرغی ایفا می کند. به گزارش سایت «گرن دات ارگ» (فوریه ۶۲۰۰)، «تبدیل تولید گوشت مرغ در آسیا طی دهه های گذشته شگفت انگیز بوده است. در کشورهای آسیای جنوبی- که شیوع موارد گریپ مرغی اغلب در آنجا مشاهده گردیده، با رشد بیش از حد تولید (به ویژه در تایلند، اندونزی و ویتنام) و افزایش ۸ برابری آن در ۰۳ سال گذشته (۰۳۰ تن متری گوشت مرغ در سال ۱۱۹۷، ۲میلیون و ۰۴۴ هزار تن متری در سال ۱۲۰۰) مواجهیم. این در حالی است که، تولید گوشت مرغ در چین طی سال های دهه ۰۱۹۹ سه برابر افزایش یافته و به بیش از ۹میلیون تن در سال رسیده است.
در مه مه سال جاری میلادی، «کانادین پرس» تورونتو گزارش داد: «تحقیقات جدید فاش ساخته است که تجربه ای با هدف ترکیب ویروس گریپ مرغی اچ۵ ان۱ با یک سوش گریپ انسانی در آزمایشگاه، موجبات تولید رقمی شگفت انگیز از ویروسی هیبرید را پدید آورده که بلحاظ بیولوژیک در سلامت کامل بسر می برد. و اگرچه هیچیک از ویروس هایی که از این دسته ویروس ها حاصل شده بودند به قدرت ویروس اچ۵ ان۱ نبودند، اما از هر ۵ ویروس یکی از آنها حتی با دوز اندک برای موش ها مرگ آفرین بوده است و بدین ترتیب نشان داده که دست کم بخشی از قدرت والدین خطرناک خود را حفظ کرده است.»
مقالأ «تورونتو» اینگونه ادامه می یابد: «این کار نشان می دهد که در شرایط کامل- که هنوز هم هیچکس نمی داند کدامند!- این دو نوع ویروس گریپ می توانند ژن های خود را به گونه ای مبادله کنند که به ویروس اچ۵ ان۱ اجازه می دهد توانایی شیوع یک پاندمی را به دست آورد. این روند «جور شدن مجدد» نام گرفته است.» «ریچارد وبی»، مدیر «مرکز تحقیقات پیرامون گریپ» در بیمارستان «سنت جود» شهر «ممفیس» در «تنسی» آمریکا که با «سازمان بهداشت جهانی» نیز همکاری دارد، در این باره می گوید: «تحقیقات بسیار ساده اجازه می دهد دقیقاً این را ثابت کنیم که: این خطر وجود دارد که این ویروس بتواند با موفقیت تمام حضور خود را با یک ویروس انسانی هماهنگ سازد.»
● تحقیقات پنتاگون پیرامون سلاح های میکروبی
«ماتیو میسلسون»، استاد زیست شناسی مولکولی دانشگاه «هاروارد» و دانشمندی بسیار معتبر و قابل احترام در زمینأ جنگ شیمیایی و میکروبی، این موضوع را تأیید می کند که دولت آمریکا در گذشته مدت ها دربارأ سلاح های میکروبی تحقیق کرده و این تحققات را نیز به ثمر رسانده است. «میسلسون» تأسیساتی را توصیف می کند که در شمال شهر «تراوت» در «ایندیانا»ی آمریکا قرار دارد، در سال ۴۴۹۱ بنا شده و در اوج فعالیت خود ماهانه ۴ بمب آنتراکس (سیاه زخم) ۰۰۵هزار پوند تولید می کرده است.
«میسلسون» به تیمی تعلق داشت که موفق گردید سرقت میکروب سیاه زخم در سال ۹۷۹۱ از یکی از تأسیسات شوروی را به اثبات رساند و بدینسان اتهامات جنگ میکروبی در لائوس و کامبوج در پایان سال های دهه ۰۷۹۱ را مردود شمارد. او همچنین نیروی محرکه ای بود که زمینه ترویج «کنوانسیون سلاح های شیمیایی» (۴۹۹۱) را فراهم آورد.
دولت «بوش- چنی» از هنگام دستیابی به قدرت در راستای تضعیف این «کنوانسیون سلاح های شیمیایی» و نیز «کنوانسیون سلاح های میکروبی» بسیار کوشیده و هر آنچه در توان داشت به کار گرفته است. یکی از نخستین قوانین «جرج بوش» به عنوان رئیس جمهور آمریکا در اوایل سال ۱۰۰۲، مخالفت با طرح یک «پروتکل بین المللی» پیرامون سلاح های میکروبی و سمی، آن هم بدون هیچ گونه توضیحی، بوده است. اقدامی که پایان مذاکرات مقدماتی را سبب گردید.
انجمن پزشکی انگلیس در تحقیقاتی که در سال ۴۰۰۲ به عمل آورد با ذکر پیشرفت هایی که در تکنولوژی سلاح های ژنتیکی انجام گرفته است، هشدار داد: شاید که جهان با «سلاح های میکروبی خوف آوری که قادر خواهند بود صرفا افراد برخی گروه های نژادی را نابود سازند» چند سالی بیشتر فاصله ندارد!
وزارت امنیت داخلی آمریکا به هنگام سفارش تولید و ذخیره واکسنی علیه گریپ پاندمیک، اعلام کرد (و با این اعلام نگرانی های بسیاری را نیز برانگیخت): «دولت آمریکا با حمایت از تلاش هایی که هدفشان افزایش توانایی تولید واکسن ضدگریپ است، اقداماتی جهت کاهش لزوم اتخاذ تصمیماتی در مورد توزیع واکسن ها، به عمل آورده است. کمک های مالی فراوانی برای ابداء تکنولوژی های جدید واکسن های ضدگریپ اعطا شده است که بتوانند تولید مقادیری مکفی واکسن ضدگریپ پاندمیک را برای هر فرد آمریکایی که مایل است ظرف ۶ماه نخست اعلام شیوع یک پاندمی خود را واکسینه کند، ممکن سازند.» نقشی عجیب که به شرکت «سانوفی پاستور» (sanofi pasteur) واگذار شد...
دولت آمریکا از سال ۴۰۰۲ برای تولید واکسنی برضد ویروس «اچ ۵ ان ۱» در اسرع وقت، سرمایه گذاری می کند. شرکت «سانوفی پاستور» واقع در شهر «سوئیفت واتر» در «پنسیلوانیا» که شعبه یک شرکت داروسازی فرانسوی غول پیکر و سومین شرکت داروسازی بزرگ دنیاست، واکسنی غیرفعال که از یک ویروس «اچ ۵ ان ۱» منزوی شده در سال ۴۰۰۲ در آسیای جنوب شرقی بدست آمده، ساخته است. «سانوفی پاستور» شعبه ای از شرکت فرانسوی «سانوفی اوانتیس» sanofi-Aventis در ۱۱مه ۴۲۰۰ موفق گردید قراردادی با «موسسه ملی بیماری های آلرژیک و عفونی» دولت آمریکا که بخشی از «موسسه بهداشت ملی» این کشور است، برای تولید واکسن ضد «اچ ۵ ان ا» به امضا رساند.
در آوریل ۷۰۰۲، «اداره مواد غذایی و دارویی آمریکا» (FDA) واکسن ساخته شده در «سانوفی پاستور» را مورد تایید قرار داد، اگرچه همین اداره یک سال پیشتر اعلام کرده بود که «سانوفی پاستور» واکسن های «فلوزون» آلوده تولید می کند. واکسن ضد «اچ ۵ ان ۱» تایید شده از سوی «FDA» ظاهرا در مورد بروز گریپ مرغی قابل انتقال در بین انسان-ها، موثر واقع نشده است. «FDA» به هنگام تایید این واکسن اعلام داشت: «در صورت شیوع پاندمی، ۲بار تزریق این واکسن ظرف ۸۲ روز می تواند اثری محدود داشته باشد. حدود ۵۴ درصد اشخاصی که در جریان تحقیقاتی این واکسن را دریافت کردند واکنشی ایمنی در برابر ویروس از خود بارز ساختند.»
ویروس «اچ ۵ ان ۱» تاکنون به شکلی از این ویروس جهش پیدا نکرده که بتواند براحتی از شخصی به شخص دیگر منتقل گردد، اما آیا در همین جهت نیست که پژوهشگران «سانوفی پاستور» و دیگر آزمایشگاه های زیر قرارداد با دولت آمریکا گام برداشته اند؟ اگر چنین است، موضوع رسما در پرونده های «فوق محرمانه» رده بندی شده است. مجله بسیار معتبر «نیوساینتیست» انگلیسی در این مورد نوشته است: «اگر قرار بر جهش ویروس اچ۵ ان۱ باشد، دانستن این که آیا واکسن های ساخته شده امروز در مقابل ویروسی پاندمیک موثر واقع خواهند شد، دشوار است. سازندگان این واکسن ها ممکن است واکسنی جدید را با این ویروس مطابقت دهند، اما روش های تولید کنونی به ماه ها وقت نیاز خواهد داشت.»
مجله فوق یادآوری کرده است، تحقیقات پیرامون واکسن شرکت «سانوفی» از سوی «موسسه بهداشت ملی» در چهارچوب تلاش های دولت آمریکا با هدف مهیاسازی خود برای شیوع گریپ، صورت پذیرفته است. حال، این سوال مطرح است: آیا آنها خود را مهیای «یک پاندمی گریپ» می سازند و یا این که یک پاندمی گریپ راتدارک می بینند. به چه دلیل دولت آمریکا صدها میلیون دلار پول مالیات دهندگان را برای ذخیره این واکسن «ضد اچ۵ ان ۱»، که به احتمال قوی به هنگام یک چنین پاندمی عمل نخواهد کرد، خرج می کند؟
روزنامه «لاندن دیلی تلگراف» در ۲ ژوئیه ۸۰۰۲ گزارش داد: «۳ پزشک لهستانی و ۶پرستار تحت پیگرد جنایی قرار گرفته اند، زیرا که تعدادی از بی خانمان ها در پی آزمایش واکسنی علیه ویروس اچ ۵ ان۱ گریپ مرغی جان باخته اند. »
این گزارش اضافه می کند که پرسنل پزشکی شهر «گرودزیاچ» در ارتباط با آزمایشات سال گذشته بر روی ۰۵۳ بی خانمان و فقیر تحت پیگرد قرار گرفته اند. بازرسان این تحقیق اعلام کردند که آزمایشات با واکسنی از این ویروس فوق العاده سری انجام گرفته است که قبلاً هرگز آزمایش نشده بود. مقامات لهستانی فاش ساختند که قربانیان برای آزمایش آنچه در تصور آنها واکسنی علیه گریپ عادی بود هر کدام ۳ یورو دریافت کرده اند. اما بازرسان اعلام داشتند، این واکسن در حقیقت دارویی علیه گریپ یا آنفلونزآی مرغی بوده است. مدیر یک مرکز بی خانمان ها در «گرودزیاچ» به یک روزنامه لهستانی گفت که سال گذشته ۱۲ تن از بی خانمان های ساکن مرکز وی جان باخته اند، که این رقم بسیار بالاتراز میانگین ۸ تن است!
گزارش لهستانی توضیح نمی دهد که آیا واکسن مزبور همان واکسنی بوده که در چهارچوب قرارداد شرکت «سانوفی پاستور» با «سازمان امنیت داخلی» دولت آمریکا، در دست ساخت بوده است یا خیر. اما، این موضوع بر همگان آشکار است که «سانوفی پاستور» مقادیر بسیاری از چنین واکسنی در کارخانه خود در چین تولید می کند. دکتر «لایبو» فاش می سازد، «واکسن ضد پاندمی گریپ مرغی» قرار است همین ماه از طریق تأسیساتی که «سانوفی پاستور» در چین - محل ساخت واکسن- دارد، تحویل آمریکا گردد. دولت آمریکا در ماه ژوئیه طرح خود برای توزیع این «واکسن» را منتشر ساخته است. و «لایبو» از آن بیم دارد که سناریوی بسیار وحشتناک انتشار عامدانه عوامل بیماری زای گریپ مرغی در بین مردم به اجرا درآمده، موجبات اتخاذ تدابیری چون قانون حکومت نظامی و مایه کوبی اجباری را فراهم آورد، که در این صورت نتیجه اش میلیون ها کشته در بین مردم خواهد بود، ضمن این که می تواند قریب الوقوع نیز باشد.
● پنتاگون و احیای ویروس گریپ اسپانیایی
در سال ۳۰۰۲، دانشمندان ارتش آمریکا موفق شدند ویروس «گریپ اسپانیایی» را در آزمایشگاه به وجود آورند. طبق اطلاعیه ای که در آن زمان از سوی یک نهاد نظارتی به نام «طرح سان شاین» که بر تحقیقات انجام گرفته در مورد سلاح های میکروبی و شیمیایی در بطن دولت آمریکا نظارت دارد، انتشار یافت، «ویروس گریپ» اسپانیایی که در سال ۸۱۹۱ بین ۲۰ تا ۴۰ میلیون تن را از پای درآورده، اکنون در حال بازسازی است و هم اکنون بسیاری از ژن های ویروس فوق العاده مرگبار و خطرناک گریپ سال ۸۱۹۱ ایزوله و به ویروس های گریپ های معاصر انتقال یافته اند. این ویروس ها برای موش های آزمایشگاهی مرگبار بوده اند، در حالی که ویروسی که از ژن های نوعی از ویروس گریپ کنونی ساخته شده بود، هیچ تأثیری بر این حیوانات نداشته است. این تجارب براحتی می تواند به اهداف نظامی اختصاص یابد، در حالی که امتیاز چندانی را بلحاظ پزشکی و یا سلامت عمومی دارا نیست.»
آنها در ادامه می گویند: «گریپ اسپانیایی سال ۸۱۹۱ بسیار عفونی بوده و در مقایسه با ویروس های گریپ معاصر، درصد بسیار بالایی از افراد آلوده شده - از جمله بسیاری از جوانان- را کشته است. نتیجه آن که، ویروس های «گریپی» امروز یک تهدید جدی جنگ میکروبی به حساب می آیند. همین چندی پیش، در آمریکا ۵۱ میلیون دلار یارانه تحقیقات برای یافتن راهکارهایی برای محافظت اساساً در برابر حمله ای تروریستی به وسیله ویروس های گریپ، اختصاص یافته است. اطلاعیه فوق اضافه می کند: «به رغم ماهیت خطرناک ویروس سال ۸۱۹۱، تلاش ها با هدف بازسازی آن در اواسط سال های دهه ۰۹۹۱، هنگامی که دکتر «جفری باتنبرگر» از مؤسسه بیماری شناسی ارتش آمریکا در «واشنگتن» موفق گردید بخش هایی از ژن های ویروسی را از بافت های محفوظ مانده قربانیان سال ۸۱۹۱ به دست آورد، آغاز شد. اطلاعات ژنتیکی جدید در مورد ویروس گریپ سال ۸۱۹۱ در شماره آینده مجله علمی «بیماری های عفونی جدید» به چاپ خواهد رسید.»
نگران کننده تر آن که، آنها گزارش می کنند: «دانشمندان پس از کشف و رمزگشایی سکانس ژنتیکی ویروس، پا را فراتر گذارده، کار احیای گریپ اسپانیایی را آغاز کردند و موفق شدند- بدون آن که مردم را در جریان امر قرار دهند- ویروسی زنده حاوی دو ژن ویروس ۸۱۹۱ به وجود آورند که به هنگام آزمایش بر روی حیوانات بسیار مرگبار بوده اند. این تجارب صرفاً مرحله ای ژنتیکی است با هدف خارج ساختن کامل شیطان ۸۱۹۱ از بطری اش.»
این گزارش در پایان اینگونه نتیجه گیری می کند:«احیای گریپ اسپانیایی به لحاظ بهداشت عمومی نه لازم است و نه قابل توجیه. به نظر می رسد که تجارب اخیر اجازه داده است میزان تأثیر ضدویروس های کنونی بر ویروس بازسازی شده سال ۸۱۹۱ برآورد گردد. اما هیچ لزومی به داشتن ضدویروس های متعدد در برابر ویروس سال ۸۱۹۱ نبود، چنانچه این ویروس بازسازی نمی شد! در واقع، به وجود آوردن تهدیدی تازه صرفا با هدف ساخت پادزهرهایی در مقابل تهدید، هیچ معنای علمی ندارد». آنگونه که «یان وان آکن»، زیست شناس «طرح سان شاین» تصریح می کند: «خواص ژنتیکی ویروس های گریپ در زیست شناسی و پزشکی بسیار مورد استفاده دارد. اما، احیای این ویروس ریشه کن شده و فوق خطرناک که می تواند در صورت رها شدن عمدی یا اتفاقی در محیط زیست خسارات فراوانی به بار آورد، توجیه ناپذیر است.»
صادقانه امیدواریم که چنین فاجعه ای هرگز رخ ندهد، اما همانگونه که پروفسور «استیفن بلوک»، متخصص زیست شناسی فیزیکی دانشگاه «استانفورد» که سال ها در تحقیقات بیولوژیک محرمانه برای پنتاگون و دولت آمریکا شرکت داشته و دانشمندی بسیار مجرب است، در بستری دیگر بدان اشاره دارد: «گفتن این حقیقت وسوسه انگیز است که هیچ عقل سلیمی هرگز از چنین چیزهایی استفاده نمی کند...»
«سانوفی پاستور» واکسن «ضد اچ۵ ان۱» تولید می کند
در ۸۲ آوریل سال جاری میلادی، در یک اطلاعیه مطبوعاتی رسمی که در دفاتر امور اجتماعی «سانوفی پاستور» در «سوئیفت واتر» (پنسیلوانیا) و «لیون» فرانسه انتشار یافت، این شرکت اعلام کرد: «سانوفی پاستور، بخش واکسن های گروه سانوفی آوانتیس، امروز اعلام می دارد که وزارت بهداشت آمریکا محوله جدیدی از واکسن اچ۵ان ۱ را در شکل غلیط شده آن، که معادل ۵.۸۳ میلیون دوز واکسن تهیه شده از ویروس جدید گریپ مرغی است، تحویل گرفته است. ارزش این محموله، که در چهارچوب قراردادی چند ساله با وزارت بهداشت آمریکا به عنوان برنامه این وزارتخانه برای مهیا شدن در برابر پاندمی انجام گرفته است- به ۵.۲۹۱ میلیون دلار بالغ می گردد که در سه ماهه دوم سال ۸۰۰۲ تسویه خواهد شد.»
سپس، در ۶۱ ژوئن همین سال، «سانوفی پاستور» اطلاعیه ای منتشر ساخت که در آن اعلام داشته بود، «۰۶ میلیون دوز واکسن اچ۵ ان ۱ را به منظور ایجاد یک ذخیره بین المللی ظرف سه سال تحویل سازمان بهداشت جهانی خواهد داد.»
«وین پیسانو»، مدیرکل «سانوفی پاستور» در اطلاعیه ای اعلام داشت: «ویروس اچ ۵ان۱ در حال حاضر در برخی از فقیرترین مناطق جهان انتشار یافته است و بروز یک گریپ پاندمیک ممکن است میان آن دسته از مردم جهان که دسترسی محدودی به واکسن ها دارند، شیوع یابد. هدف از این اهدای واکسن اچ۵ان۱ پاسخگویی به نیازهای آسیب پذیرترین مردم کره زمین است. علاوه بر حمایت از تلاش های دولت ها، این امری اساسی است که کارخانه ما با سازمان های بین المللی مانند سازمان بهداشت جهانی، بنیاد بیل و ملیندا گیتس و دیگر نهادهای بهداشتی جهانی همکاری کند. بدین ترتیب، تشکیل ذخیره ای از واکسن آماده توزیع در صورت بروز پاندمی گریپ، برای کشورهای در حال توسعه امکانپذیر خواهد بود.»
«بنیاد بیل و ملیندا گیتس» علاوه بر این که یک حامی مالی به اصطلاح «کشتی نوح» گیاهی در قطب شمال است، میلیاردها دلار از صندوق خود را مصروف حمایت از کنترل رشد جمعیت اساسا در آفریقا، ساخته است. آنها از بین دیگر طرح ها- و همانند «بنیاد راکفللر»- در حال سرمایه گذاری برای «اتحاد برای انقلابی سبز در آفریقا» هستند که مسئول آن، «کوفی عنان» دبیرکل سابق سازمان ملل، خواهد بود.
«سانوفی پاستور»، تولیدکننده عمده واکسن ضدگریپ جهان، حدود نیمی از واکسن های ضد گریپ را که در سراسر جهان توزیع می گردد، تولید می کند. این شرکت در آمریکا بیش از ۰۴ درصد واکسن های ضدگریپ را که در فصل گریپ ۸۰۰۲-۷۲۰۰ توزیع گردید، تولید کرده است. این موضوع که دولت آمریکا بار دیگر به ویروس گریپ اسپانیایی سال ۸۱۹۱ زندگی بخشیده تا «آزمایشاتی» را به انجام برساند، نشان می دهد که همه چیز امکانپذیر است. در این جهان، برخی اشخاص وجود دارند که از «سلامت عقل» برخوردار نیستند. خداوند ما را حفظ کند که این بار اینچنین نباشد.
ترجمه و تنظیم: مژگان نژند
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست