جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

خوراک برنج و لوبیا


خوراک برنج و لوبیا

● مواد لازم:
▪ پیاز خرد شده - دو و نیم لیوان.
▪ سیر له شده - یک قاشق غذاخوری.
▪ روغن زیتون- به مقدار لازم.
▪ زیره- سه چهارم قاشق مرباخوری.
▪ سس گوجه فرنگی- یک قاشق غذاخوری.
▪ لوبیا پخته - یک …

مواد لازم:

پیاز خرد شده - دو و نیم لیوان.

سیر له شده - یک قاشق غذاخوری.

روغن زیتون- به مقدار لازم.

زیره- سه چهارم قاشق مرباخوری.

سس گوجه فرنگی- یک قاشق غذاخوری.

لوبیا پخته - یک و نیم لیوان.

برنج پخته - یک لیوان.

نمک و فلفل.

سس تند.

خرده نان - دو و نیم لیوان.

ماست، آب لیمو و نعناع خرد شده - به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز و سیر را در حرارت کم تفت دهید. زیره را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید. سس گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و بگذارید به مدت ۳۰ ثانیه بپزد. مواد را با لوبیا و برنج در مخلوط کن کمی له کنید. نمک، فلفل، سس تند و خرده نان را به آن اضافه کنید و به شکل کتلت در بیاورید و در کمی روغن زیتون سرخ کنید. کتلت ها را با ماست حاوی نمک، فلفل، آب لیمو و کمی نعناع سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید