جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
خوراک برنج و لوبیا
مواد لازم:
پیاز خرد شده - دو و نیم لیوان.
سیر له شده - یک قاشق غذاخوری.
روغن زیتون- به مقدار لازم.
زیره- سه چهارم قاشق مرباخوری.
سس گوجه فرنگی- یک قاشق غذاخوری.
لوبیا پخته - یک و نیم لیوان.
برنج پخته - یک لیوان.
نمک و فلفل.
سس تند.
خرده نان - دو و نیم لیوان.
ماست، آب لیمو و نعناع خرد شده - به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز و سیر را در حرارت کم تفت دهید. زیره را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید. سس گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و بگذارید به مدت ۳۰ ثانیه بپزد. مواد را با لوبیا و برنج در مخلوط کن کمی له کنید. نمک، فلفل، سس تند و خرده نان را به آن اضافه کنید و به شکل کتلت در بیاورید و در کمی روغن زیتون سرخ کنید. کتلت ها را با ماست حاوی نمک، فلفل، آب لیمو و کمی نعناع سرو کنید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب دولت رئیسی افغانستان دولت سیزدهم گشت ارشاد پاکستان توماج صالحی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور تهران سیل سیستان و بلوچستان هواشناسی سازمان سنجش فضای مجازی سلامت خراسان جنوبی شهرداری تهران پلیس اصفهان
خودرو قیمت خودرو آفریقا دلار قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو بانک مرکزی ارز ایران خودرو مسکن سایپا
خانواده موسیقی تلویزیون فیلم مهران مدیری ترانه علیدوستی سینمای ایران سحر دولتشاهی بازیگر شعر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
فلسطین غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه رژیم صهیونیستی حماس ایالات متحده آمریکا اوکراین طوفان الاقصی طالبان
پرسپولیس فوتبال آلومینیوم اراک استقلال جام حذفی فوتسال بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران
هوش مصنوعی سامسونگ همراه اول ناسا بنیاد ملی نخبگان تسلا تیک تاک فناوری
مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه