چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کباب مراکشی


کباب مراکشی

● مواد لازم
▪ گوشت فیله گوساله: ۲۰۰گرم
▪ پیازخلالی: ۲عددبزرگ
▪ زیتون: ۱۰۰گرم
▪ قارچ: ۱۰۰گرم
▪ فلفل دلمه ای: ۱عددخلالی
▪ ادویه کاری: ۱قاشق چای خوری
▪ زعفران: کمی
▪ نمک وفلفل: به مقدارلازم
● …

مواد لازم

گوشت فیله گوساله:

۲۰۰گرم

پیازخلالی:

۲عددبزرگ

زیتون:

۱۰۰گرم

قارچ:

۱۰۰گرم

فلفل دلمه ای:

۱عددخلالی

ادویه کاری:

۱قاشق چای خوری

زعفران:

کمی

نمک وفلفل:

به مقدارلازم

طرز تهیه

گوشت را به صورت قوطی کبریتی بزرگ ببرید و با زیتون، خلال پیازوحلال فلفل دلمه ای ،زعفران و نمک وفلفل مزه دارکنید.

قارچها را بزرگ انتخاب کنید و به صورت چهارقاچ ببرید.کدو راهم به همین صورت ببرید.

اکنون درون سیخ های چوبی به ترتیب ابتدا یک چنجه گوشت، یک تکه کدو و یک تکه قارچ بزنید.

پس از اینکه سیخها آماده شد .درون یک ظرف را کمی روغن بریزید وسیخ ها را درون آن بچینید و بگذارید در حرارت ملایم بپزد.

نکته

برای بیماران دیابتی این غذا، غذای بسیار مناسبی می باشد.فقط کافی است که جای گوشت گوساله رابا سینه مرغ عوض کنید، و درهنگام پخت بجای استفاده از روغن از کمی مخلوط رب گوجه فرنگی، آب و آب لیمو یا سرکه سیب استفاده کنید.نمک را نیز حذف کنید.